Connect with us
Advertisement

ΕΠΣΘ

Προειδοποιεί με διακοπή των πρωταθλημάτων η ΕΠΣΘ!!!

Η τοπική Ένωση Ποδοσφαίρου (ΕΠΣΘ) πήρε θέση μετά τα όσα θλιβερά επεισόδια διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στον Ρήγα στο ΕΑΚ.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μίλτος Καλόγηρος, καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της, προειδοποιούν πως την επόμενη φορά που θα συμβούν ανάλογα επεισόδια σε οποιοδήποτε γήπεδο, η ΕΠΣΘ έχει δώσει ρητή εντολή να διακοπεί το παιχνίδι και σε περίπτωση που υπάρξουν νέα γεγονότα, τότε θα διακοπούν τα πρωταθλήματα!

Η ανακοίνωση 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος, καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης, καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας, από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους, για την αναβάθμιση των Πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας.

Από εδώ και στο εξής η ανοχή θα είναι μηδενική και σε περίπτωση επανάληψης της παραμικρής μορφής βίας, θα υπάρχει σε πρώτο βαθμό οριστική διακοπή του αγώνα και σε δεύτερο βαθμό οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων της Ένωσης.

Click to comment

Trending