Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αργεντινή ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βραζιλία – Αργεντινή προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βραζιλία – Αργεντινή ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βραζιλία – Αργεντινή προγνωστικά

  • «Μαρακανά» (78.838), Ρίο Ντε Τζανέιρο.
  • Διαιτητής: Πιέρο Μάζα.
  • Στις 109 συνολικές αναμετρήσεις τους, η Βραζιλία έχει μικρό προβάδισμα με 43 νίκες έναντι 40 της Αργεντινής, ενώ 26 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Αργεντινή μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Στις τελευταίες επτά συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal, ενώ στις τελευταίες έξι συνδυάστηκε με το under 2,5.

Ρεπορτάζ Βραζιλίας

Για πρώτη φορά από το Μουντιάλ του 2014, σχεδόν δέκα χρόνια πριν, η Βραζιλία έφτασε τις δύο συνεχόμενες ήττες. Μετά το 2-0 από την Ουρουγουάη, ήρθε το 2-1 στην έδρα της Κολομβίας για να ρίξει την «σελεσάο» στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Παρότι ο Μαρτινέλι της έδωσε προβάδισμα στο τέταρτο λεπτό, δύο γκολ του Ντίαζ σε σύντομο χρονικό διάστημα (75’, 79’) έφεραν τους Κολομβιανούς σε θέση οδηγού. Δίκαια, αφού οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 22 τελικές, τις διπλάσιες από το σύνολο του Ντινίζ. Με ήττα απόψε η Βραζιλία κινδυνεύει να μείνει μέχρι και εκτός εξάδας, καθώς έχει κολλήσει στους επτά βαθμούς.

Stat attack: Δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα της σε ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Απουσίες: Ο σοβαρός τραυματισμός του Βινίσιους θα τον αφήσει εκτός όχι μόνο για απόψε, αλλά και για το υπόλοιπο του 2023. 

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Έμερσον, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ, Κάρλος Αουγκούστο – Αντρέ, Ντόουγκλας Λουίζ, Γκιμαράες – Ροντρίγκο, Μαρτινέλι, Ζοάο Πέδρο.

Ρεπορτάζ Αργεντινής

Την πάτησε στην έδρα της η Αργεντινή, χάνοντας για πρώτη φορά μέσα στο 2023 από την Ουρουγουάη. Με γκολ των Αραούχο (41’) και Νούνιεζ (87’), η «σελέστε» επικράτησε στο Μπουένος Άιρες και υποχρέωσε την Αργεντινή στην πρώτη ήττα της στην προκριματική φάση, και δεύτερη στα τελευταία 52 παιχνίδια. Ακόμα κι έτσι, το σύνολο του Σκαλόνι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, δύο παραπάνω από τη δεύτερη Ουρουγουάη.

Stat attack: Στα τελευταία εννέα ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Χωρίς προβλήματα η «αλμπισελέστε».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ε. Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο – Ντε Πολ, Φερνάντεζ, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Άλβαρεζ, Λ. Μαρτίνεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βραζιλία – Αργεντινή προγνωστικά

Η μητέρα των μαχών στα προκριματικά της ζώνης της Νότιας Αμερικής. Ίσως κι η μητέρα των μαχών γενικά όσον αφορά τα ντέρμπι εθνικών ομάδων, με τη Βραζιλία να χρειάζεται οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα. Το ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού του Ντινίζ δε δουλεύει μέχρι στιγμής, όμως η «σελεσάο» παρουσιάζει άλλο πρόσωπο εντός έδρας. Μπορεί κι η Αργεντινή να προέρχεται από ήττα, όμως έδειξε και στο Μουντιάλ ότι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Πάμε με το goal/goal στο 2.05 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending