Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κόντρα στο αίσθημα για το 1.95 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Fidel εκκινεί την εβδομάδα του με την αναμέτρηση Ελλάδα – Γαλλία στο μενού και μάλιστα σε απόδοση 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή εβδομάδα να ευχηθώ σε όλους, μία εβδομάδα που θα… ζαλιστούμε από τις προσφορές τις black Friday. Ήδη τα κινητά, τα SMS, τα email χτυπούνε από τις εταιρίες για να αγοράσουμε το οτιδήποτε. Ευτυχώς την Κυριακή πληρωθήκαμε στα ψαγμένα προγνωστικά το 3.30 στο goal/goal του Ισπανία – Γεωργία και θα μπορούμε να κινηθούμε στην αγορά.

Στην σημερινή στήλη θα ψαχτώ με την αναμέτρηση Ελλάδα – Γαλλία. «ΟΚ», το αίσθημα θα έπρεπε να μας οδηγεί προς τα αριστερά. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε να κερδίσει η Εθνική μας ομάδα τους Γάλλους, τους φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρότι δεν υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης πλέον από την προκριματική φάση.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια. Ακόμη και τα… τρίτα να παρατάξουν οι Γάλλοι, η διαφορά είναι τεράστια. Ειδικά με τις απουσίες της Εθνικής και γενικώς τις επιλογές Πογιέτ. Αυτό το διπλό πάντως με over 1,5 σε απόδοση 1.95 από την Stoiximan μου έκλεισε το μάτι και θα το βάλω στο σημερινό παιχνίδι.

Κόντρα στο αίσθημα για το 1.95ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κόντρα στο αίσθημα για το 1.95

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
21:45

Ελλάδα – Γαλλία

2 & over 1,5

1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending