Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυνατή έξοδος για την Εθνική #Bats

Τα προκριματικά του Euro φτάνουν στο τέλος τους, με τον #Bats να έχει τέσσερις προτάσεις που φτάνουν το 2.54.

Τελευταία ημέρα εθνικών μέχρι την άνοιξη του 2024, κι εμείς λέμε αντίο με προγνωστικά από τον όμιλο της εθνικής και όχι μόνο.

Προγνωστικά: Ανεκτά όρια για μεγάλα φαβορί

Την χειρότερη βραδιά της σύντομης (ποδοσφαιρικής) ιστορίας του γνώρισε το Γιβραλτάρ, χάνοντας με το εκκωφαντικό 14-0 από τη Γαλλία στη Νίκαια. Δύσκολο για τους ερασιτέχνες παίκτες του να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση, όμως θα χρειαστεί να το αφήσουν πίσω και να αφήσουν τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου. Η Ολλανδία δεν πρόκειται να βάλει 14 γκολ, αφού για την ακρίβεια έχει πετύχει έντεκα τέρματα στα πρώτα επτά ματς. Ακόμα και με την Ιρλανδία κέρδισε με το φτωχό 1-0, αν και είχε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Σήμερα ο Κούμαν θα δώσει ευκαιρίες σε αναπληρωματικούς και περιμένουμε οι «οράνιε» να το διασκεδάσουν και να πάρουν την πρώτη πολύ μεγάλη -σε έκταση- νίκη τους στον όμιλο. Το over 4,5 πληρώνει 1.57 στη WinMasters.

Ένα βήμα μακριά από την εξασφάλιση της πρόκρισης βρίσκεται κι η Κροατία, η οποία υποδέχεται την αδιάφορη Αρμενία. Αισθητή η διαφορά ποιότητας και όλα δείχνουν πως η ομάδα του Ντάλιτς θα κάνει το καθήκον της. Με τη Λετονία ήταν εντυπωσιακή στο ξεκίνημα, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων από το 16’, όμως (δυστυχώς για εμάς) σταμάτησε εκεί. Απόψε έχει και το κίνητρο να δώσει χαρά στους οπαδούς της, οπότε δύσκολα θα μείνει σε τέτοια επίπεδα το σκορ. Καλοδεχούμενη κι η όποια βοήθεια από την Αρμενία για να βγει το over 2,5 στο 1.62 της WinMasters, με συνολική απόδοση της δυάδας το 2.54.

Ελλάδα – Γαλλία

Μετά τη νίκη της Ολλανδίας, η Ελλάδα και επίσημα τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Euro 2024 μέσω του Nations League. Απόψε θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Γαλλία, που προέρχεται από το 14-0 επί του Γιβραλτάρ. Αυτό που έδειξαν οι «μπλε» είναι πως δεν πρόκειται να χαριστούν σε κανέναν, και λογικά το ίδιο θα γίνει και απόψε. Αμφότεροι οι προπονητές θα προχωρήσουν σε αλλαγές, και γενικώς αναμένεται ένα ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι. Αυτό συνεπάγεται και μεγαλύτερο σκορ, οπότε το over 2,5 αποκτά αξία στο 1.98 της Betsson.

Προγνωστικά: Ρουμανία – Ελβετία

Χέρι-χέρι προκρίθηκαν Ρουμανία και Ελβετία από τον ένατο όμιλο, και θα δώσουν το παρών στα γήπεδα της Γερμανίας. Αμφότερες αήττητες μέχρι στιγμής, με απολογισμό 5-4-0 και 4-5-0 αντίστοιχα. Οι Ελβετοί ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 3/3, όμως έκτοτε έφεραν πέντε ισοπαλίες στα επόμενα έξι ματς. Δεν πείθουν σαν φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρά την ποιοτική τους ανωτερότητα. Η Ρουμανία δείχνει συνοχή και συνέπεια στο χορτάρι, και μόνο τυχαία δε βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Το 1.83 της Fonbet για το αποτελεί ευκαιρία. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω, το Χ ίσως αποτελεί καλή επιλογή, αφού το να παραμείνουν και οι δύο ομάδες αήττητες δε θα χαλούσε κανέναν.

Ουαλία – Τουρκία

Το τελευταίο της χαρτί παίζει για την πρόκριση η Ουαλία, η οποία υποδέχεται την Τουρκία. Οι Βρετανοί πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για να πάρουν τη δεύτερη θέση του ομίλου, καθώς όχι μόνο θέλουν δική τους νίκη, αλλά και απώλεια βαθμών της Κροατίας απέναντι στην Αρμενία. Εκτός έδρας κόντρα στους Αρμένιους, πάντως, η ομάδα του Πέιτζ απογοήτευσε και έδειξε πως μάλλον δεν έχει πολλές ελπίδες. Αντίθετα, η Τουρκία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τον Μοντέλα στον πάγκο. Μετά τις νίκες της προηγούμενης διακοπής κόντρα σε Κροατία (0-1) και Λετονία (4-0), επικράτησε σε φιλικό με 3-2 επί της Γερμανίας. Δε θα κάτσει να χάσει σήμερα, οπότε το Χ2 & over 0,5 μπαίνει στις επιλογές μας, στο 1.95 της Novibet.

Δυνατή έξοδος για την ΕθνικήΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυνατή έξοδος για την Εθνική

Περισσότερα

Click to comment

Trending