Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδανική ευκαιρία για το 2.35 #Jimandrez

ψαγμένα προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και ποντάρισμα στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Γαλλία.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με ποντάρισμα στον αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Γαλλία. Πάμε να δούμε τι προγνωστικά έχουμε.

Προγνωστικά: Δυσκολίες για το φαβορί

Αγώνας λοιπόν με μοναδικό κίνητρο να είναι… το γόητρο. Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση της μέσω του Nations League ενώ η Γαλλία έχει κλείσει θέση στα γήπεδα της Γερμανίας αρκετά νωρίς και με χαλαρό τρόπο. Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν πάνε στο γαλανόλευκο στρατόπεδο με τον Πογιέτ να είναι ένα βήμα από την πόρτα της εξόδου, καθώς η διάσπαση του με την ΕΠΟ είναι δεδομένη. Παράλληλα υπάρχει και έντονη φημολογία για τον επόμενο προπονητή της, με διαφορά ονόματα να ακούγονται. Ο Ουρουγουανός τεχνικός πάντως έχει φτιάξει το κλίμα και στο φιλικό με την Νέα Ζηλανδία είδαμε σοβαρή εικόνα και εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Από την άλλη η Γαλλία σκόρπισε με 14-0 το Γιβραλτάρ και πλέον θέλει για τυπικούς και μόνο λόγους να κερδίσει απόψε, σε ένα ματς βέβαια που έχει πολλαπλές αναγνώσεις. Ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα δούμε δοκιμές, οι αστέρες της έδωσαν το show τους το Σάββατο και ενδέχεται να κατεβάσουν ρυθμούς για να παρουσιαστούν έτοιμοι στην επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων.

Στοιχηματικά, αξία δεν υπάρχει προς τα δεξιά. Η Ελλάδα έχει δείξει πως ξέρει τον τρόπο να δυσκολεύει τους αντιπάλουςμ έχει δείξει εξαιρετική εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια και μπορεί να το χτυπήσει. Η διπλή ευκαιρία του αποτελεί ρίσκο αλλά καλοπληρώνει στο 2.35.

Ιδανική ευκαιρία για το 2.35ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ιδανική ευκαιρία για το 2.35

Μονό
21:45

Ελλάδα – Γαλλία

2.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending