Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τέσσερα ειδικά από 2.05 έως 2.35 #Loverdose

Τέσσερις ιδιαίτερες επιλογές που καλοπληρώνουν, επιλέγει απόψε ο #Loverdose.

Καλησπέρα NBAερς! Άλλη μία βραδιά του In Season Tournament ολοκληρώθηκε, με εξαιρετική επιτυχία για την στήλη, αφού πέρασαν 5/6 επιλογές. Σήμερα θα εστιάσω σε μία αναμέτρηση από τις χαμηλές θέσεις της ανατολής. Η αναμέτρηση αυτή δεν είναι άλλη από αυτήν ανάμεσα σε Χόρνετς και Γουίζαρντς. Φυσικά αργότερα θα ανέβουν προγνωστικά και από τις υπόλοιπες, στο Telegram του koubanezos.gr. Για την ώρα πάμε να δούμε την ανάλυση του Σάρλοτ Χόρνετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, η οποία θα μας οδηγήσει και στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς

Δύο ομάδες με εξαιρετικό ρυθμό, αλλά και πολύ χαμηλή αμυντική βαθμολογία. Οι «πρωτευουσιάνοι» με ρυθμό 105,8, είναι αυτήν τη στιγμή η πιο γρήγορη ομάδα στο NBA. Ταυτόχρονα όμως έχουν και την τέταρτη χειρότερη αμυντική βαθμολογία με 119,7 πόντους ανά 100 κατοχές. Στην κατηγορία της αμυντικής βαθμολογίας, βλέπουμε τους Χόρνετς στην τελευταία θέση με 120,3. Ενώ οι «σφήκες» έχουν τον όγδοο καλύτερο ρυθμό στο NBA, με 102,9.

Ριμπάουντ

Η Ουάσινγκτον έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο να προστατεύει και να καθαρίζει τη ρακέτα. Οι αντίπαλοι της μαζεύουν 51 ριμπάουντ, την χειρότερη επίδοση μακράν της δεύτερης. Τα 13,5 από τα οποία είναι επιθετικά, μία κατηγορία στην οποία διαπρέπουν οι Χόρνετς με 12,7 επιθετικά ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι Γουίζαρντς είναι η ομάδα που μαζεύει και τα λιγότερα ριμπάουντ, με μόλις 37,9 ριμπάουντ ανά αγώνα. Οι Χόρνετς από την άλλη βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα, αφού μαζεύουν 47,9 και αφήνουν 43,4 στους αντιπάλους τους. Σαν αποτέλεσμα, στις αναμετρήσεις των Γουίζαρντς τα συνολικά ριμπάουντ είναι 88,9 και των Χόρνετς 91,3.

Σουτ τριών πόντων

Μία άλλη στατιστική κατηγορία που μου κίνησε το ενδιαφέρον, είναι αυτή των τριπόντων. Οι Γουίζαρντς πετυχαίνουν 12,8 τρίποντα ανά αγώνα και επιτρέπουν 12,2 στους αντιπάλους του. Από την άλλη οι Χόρνετς πετυχαίνουν μόλις 10, ενώ επιτρέπουν 14,8. Βέβαια στα τελευταία πέντε παιχνίδια, ξεπέρασαν τέσσερις φορές το όριο των 11,5 τριπόντων. Σε αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο οι εμφανίσεις του ΛαΜέλο Μπολ, που ευστόχησε σε τέσσερα ή περισσότερα σε κάθε μία από αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις. Ο Μπολ έχει μέσο όρο 4,4 τρίποντα και 32 πόντους στις τελευταίες οκτώ εμφανίσεις του.

Προγνωστικά NBA 23/11/23

Στη σημερινή αναμέτρηση βρίσκω εξίσου ενδιαφέροντα όλα τα όρια ριμπάουντ και τριπόντων. Για αυτό στα σημερινά προγνωστικά θα επιλέξω αυτά που θεωρώ πως έχουν μεγαλύτερη αξία σε σχέση με την απόδοση.

  • Αρχικά θα επιλέξω το over 47,5 ριμπάουντ των Σάρλοτ Χόρνετς σε απόδοση 2.10 στη Stoiximan.
  • Παραμένω στους Σάρλοτ Χόρνετς για το over 11,5 τρίποντα σε απόδοση 2.10 στη Novibet.
  • Για τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς θα επιλέξω συνδυαστικά over 12,5 τρίποντα σε απόδοση 2.00 στη Novibet.
  • Συνολικά για την ανμέτρηση Σάρλοτ Χόρνετς – Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, over 87,5 ριμπάουντ σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan.
  • Τελευταία μου επιλογή είναι το over 30,5 πόντων του ΛαΜέλο Μπολ σε απόδοση 2.35 στη Stoiximan.

Τέσσερα ειδικά από 2.05 έως 2.35ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τέσσερα ειδικά από 2.05 έως 2.35

Περισσότερα

Click to comment

Trending