Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ουλμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Άρης – Ουλμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρης – Ουλμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρης – Ουλμ προγνωστικά

  • Nick Galis Hall (5.138)
  • Ο Άρης μετράει φέτος εντός έδρας ρεκόρ 1-3
  • Πρώτη φορά που αντιμετωπίζει γερμανική ομάδα φέτος.

Ρεπορτάζ Άρη

Ηττήθηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με 82-76 από τον ΠΑΟΚ εάν και έκανε μεγάλη ανατροπή. Η ομάδα του Καστρίτη προσπαθεί να παίξει αρκετά σκληρή άμυνα και αυτό πάντα δεν της βγαίνει. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την ήττα και στο Eurocup της προηγούμενης εβδομάδας από την Μπουργκ εκτός έδρας και το «σπίτι» του θα είναι γεμάτο. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σανόγκο, προσωπικό «τετ-α τετ» του προπονητή με τον Καρ, ώστε να ανεβάσει τη απόδοση του.

Stat attack: Μετράει σερί under 70,5 πόντων τριών αγώνων στην Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός ο Σανόγκο.

Ρεπορτάζ Ουλμ

Διαφορετική χρονιά φέτος για την Ράτιοφαρμ Ουλμ. Μετά το περσινό ανέλπιστο πρωτάθλημα, η φετινή ομάδα έχει αλλαγές στο ρόστερ και η ποιότητα η αλήθεια είναι πως έχει πέσει. Βέβαια οι Ντάκοτα, Γουίλιαμς και Μεντόσα αποτελούν εξαιρετικές μονάδες αλλά το ίδιο βάθος δεν το έχει. Επικράτησε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 84-67 της Μπουντουστόνστ την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ κέρδισε και την  Βούρσμπουργκ στο πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει 5/5 over 161,5 πόντους

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρης – Ούλμ προγνωστικά

Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά η Ουλμ εκτός έδρας δεν μπορεί να λειτουργήσει τόσο εύκολα. Το καυτό Αλεξάνδρειο ίσως δώσει ώθηση στους «κιτρίνους» για μία σημαντική νίκη. Ο άσος στο 2.15 έχει αξία και τον επιλέγουμε.

Μονό
20:15

Άρης – Ουλμ

1

2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending