Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με φόρα για την πρωτιά #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την μάχη της ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική στο Basketball Champions League.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Λίγο πριν μπούμε σε ρυθμούς Euorleague, θα κάνουμε μία στάση για προγνωστικά μπάσκετ στο BCL για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Σζέτσιν.

Προγνωστικά μπάσκετ: Διαφορά κλάσης

Νωρίς το βράδυ, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σζέτσιν με σκοπό να πετύχει την τέταρτη νίκη της στον όμιλο, να διατηρήσει το απόλυτο και να αγκαλιάσει με ενάμισι χέρι την πρωτιά. Η ομάδα του Πλάθα προέρχεται από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η Ένωση ηττήθηκε με έναν πόντο σε ένα ματς που έφτασε μια ανάσα από ένα σπουδάιο διπλό. Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο στην εμφάνισή της να ήταν πως βρήκε τις δυνάμεις, παρά τη διαφορά που είχαν οι γηπεδούχοι στο ημίχρονο, να επικρατήσει στο δεύτερο μέρος. Στα δυο ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ απέδειξε πως φέτος έχει ανέβει επίπεδο και διαθέτει μια ομάδα με έμπειρους, αλλά και ταλαντούχους παίκτες.

Απάνεντί της θα έχει μια ομάδα, που την κέρδισε εκτός έδρας με εννέα πόντους. Η Σζέτσιν δε διαθέτει σε καμία περίπτωση την ποιότητα της ΑΕΚ, αλλά είναι εξαιρετικά μαχητική και το απέδειξε στα παιχνίδια με τη Σάσαρι και τη Λούντβιχσμπουργκ. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα διψήφια χάντικαπ. Προσωπικά μου αρκεί μια νίκη με έξι πόντους, σε ένα παιχνίδι, που αν η ΑΕΚ επιβάλλει το ρυθμό της, θα έχει πάνω από 153 πόντους.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:30

AEK – Κινγκ Σζέτσιν

1 (-5,5) & over 153,5

1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending