Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βαλένθια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Ίλια Μπελόσεβιτς, Σέφι Σεμές και Γκίτις Βίλιους.
  • Προϊστορία: Η Βαλένθια προηγείται με έξι νίκες σε δέκα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, σκαρφάλωσε στην 5η θέση. Τελευταίο του θύμα η Βίρτους Μπολόνια, την οποία κέρδισε στο ΟΑΚΑ με 90-76. Η νίκη δεν ήρθε όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ, αφού η διαφορά χτίστηκε στην τελευταία περίοδο. Εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος πέτυχε double double με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Stat attack: Σκοράρει 81,7 πόντους ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Η «διαβολοβδομάδα» δεν πήγε καλά για τη Βαλένθια, αφού ηττήθηκε πρώτα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 76-73 εντός έδρας και στη συνέχεια από την Μπαρτσελόνα, εκτός έδρας με 74-70. Ήταν μαχητική όπως φαίνεται από τα τελικά σκορ, αλλά συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη. Στο μεταξύ ηττήθηκε και από τη Μπασκόνια για την ισπανική ACB.

Stat attack: Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση με 72,9 πόντους ανά ματς.

Απουσίες: Εκτός είναι ο Χέρμανσον, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Τζόουνς, Χάρπερ και Γιόβιτς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Βαλένθια προγνωστικά

Σε αντίθετη πορεία οι δυο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει ρυθμό και παρά τις απουσίες έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ του για να βρίσκει λύσεις. Δεν συμβαίνει το ίδιο και στο στρατόπεδο των Ισπανών, που μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα δείχνουν να περνούν μια κακή περίοδο. Απόψε ολοκληρώνεται μια τετράδα αγώνων που ήταν «must win» για την ομάδα του Αταμάν, που θέλει να πετύχει το στόχο της που ήταν το 4/4 πριν την αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Μομέντουμ, ποιότητα ρόστερ και έδρα μας οδηγούν στον άσο με χάντικαπ.

Μονό
21:15

Παναθηναϊκός – Βαλένθια

1 (-5,5)

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending