Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλάει η έδρα στο 2.25 #Jimandrez

Μιλάει η έδρα στο 2.25

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez ασχολείται με την αναμέτρηση της Βίρτους με την Φενέρμπαχτσε καταλήγοντας σε ένα καλοπληρωμένο σημείο.

Καλησπέρα σε όλους. Μία ακόμα στήλη απόψε με μπασκετική απόχρωση και το ματς της Βίρτους Μπολόνια απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Πάμε να δούμε τι έχουμε και απόψε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με την έδρα πάνω από διπλασιασμό

Ντερμπάκι ανάμεσα σε Βίρτους και Φενέρμπαχτσε, ένα ματς που κρύβει παγίδες και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα στην Αθήνα έπεσαν στο 6-3 με την απουσία του Τζόρνταν Μίκι να είναι χαρακτηριστική και να τους αποδυναμώνει στην ρακέτα ενώ παράλληλα ο Κέικοκ δε μπορεί να προσφέρει τα ίδια. Παρόλα αυτά ο Σενγκέλια και ο Μπελινέλι έχουν βγει μπροστά με τον Λούντμπεργκ επίσης να βοηθάει όσο μπορεί. Η αλήθεια είναι πως με τον Μπάνκι οι Ιταλοί έχουν βρει τον εαυτό τους, παίζοντας ωραίο μπάσκετ και δίνοντας μαθήματα κυκλοφορίας μπάλας. Επιθετικά έχουν λύσεις, δεν καταρρέουν και δεν πέφτουν στις χαζές γκέλες της περσινής περιόδου.

Ένα άλυτο μυστήριο η Φενέρμπαχτσε που ουσιαστικά στηρίζεται στην έδρα της και εκτός κάπου χάνεται. Είναι ομάδα που θα διεκδικήσει την είσοδο της στα play-offs ωστόσο δεν παρουσιάζει σταθερότητα και η εξάδα δεν είναι σίγουρη με τέτοιες εμφανίσεις. Το μοναδικό που την σώζει είναι η ατομική ποιότητα ορισμένων μονάδων της και φυσικά το βάθος που έχει στο ρόστερ της.

Το ματς έχει διπλή ανάγνωση αλλά εμείς στηρίζουμε την αριστερή πλευρά. Η Βίρτους είναι εντυπωσιακή στην έδρα της και μπορεί να κερδίσει. Επιλογή μας ο άσος μαζί με το over 79,5 της στο 2.25.

Μιλάει η έδρα στο 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μιλάει η έδρα στο 2.25

Μονό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε

1 & Βίρτους over 79,5

2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending