Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Υψηλός ρυθμός στη Μπολόνια #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την πρώτη βραδιά της 10ης αγωνιστικής και ποντάρει στην αναμέτρηση της Βίρτους με τη Φενέρ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν ξεκίνησε με ταμείο η εβδομάδα, αφού στο παιχνίδι της ΑΕΚ, το σκορ έμεινε πολύ χαμηλά στο πρώτο μέρος και παρόλο που ο άσος ήρθε εύκολα, το over χάθηκε για τέσσερις πόντους. Σήμερα επιστρέφουμε  με προγνωστικά μπάσκετ και αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στη Euroleague.

Προγνωστικά μπάσκετ: Δυνατές επιθέσεις

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της βραδιάς, η Βίρτους υποδέχεται τη Φενέρ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το κακό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ. Σε ακόμα χειρότερη φάση, βέβαια, είναι η ομάδα του Ιτούδη, που μετράει τρεις σερί ήττες και θέλει απεγνωσμένα μια καλή εμφάνιση. Το μυαλό μου πηγαίνει στο διπλό, αλλά θα προτιμήσω να απέχω από σημείο.

Αντίθετα βρίσκω μεγάλη αξία στους πόντους του αγώνα. Από τη μια έχουμε τη Βίρτους, που έχει γίνει πολύ σύντομα ομάδα του Μπάνκι. Σκοράρει και δέχεται κατά μέσο όρο πάνω από 80 πόντους και είναι εξαιρετική από τη γραμμή του τριπόντου. Ακόμα καλύτερη σε αυτόν τον τομέα είναι η Φενέρ, η οποία διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και στην περιφέρεια, αλλά και στη ρακέτα. Θεωρώ πως το line των 160,5 πόντων είναι εφικτό και μπαίνει στο παιχνίδι μου. 

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Μονό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Φενέρμπαχτσε

Οver 160,5

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending