Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ζαλγκίρις προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις προγνωστικά

  • ΣΕΦ (14.980)
  • Εξαιρετική παράδοση του Ολυμπιακού τελευταία με 4/4 νίκες.
  • Τελευταία νίκη της Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ τον Οκτώβριο του 2020.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Επιτέλους ηρεμία. 2/2 νίκες την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι σε Μακάμπι και Ερυθρό Αστέρα και τώρα θέλει να τριπλασιάσει τις επιτυχίες κόντρα σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο. Παράλληλα ήρθε και «έδεσε» ο Μήτρου-Λονγκ ο οποίος θα αγωνιστεί στην Ευρώπη από τον Γενάρη, ενώ θα δώσει πολύτιμες ανάσες στην Α1. Το παιχνίδι απέναντι στους Λιθουανούς είναι εξαιρετικά σημαντικό, θέλει την νίκη για να κλείσει θετικά τα εντός έδρας παιχνίδια πριν το δύσκολο ματς με τη Μονακό. Σταθερά εκτός ο Μακκίσικ με τον Γκος, έχει επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ.

Stat attack: Έβγαλε για δεύτερη φορά over 80,5 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ενδιαφέρον γιατί και το πρώτο over το είχε κάνει εντός έδρας με σέρβικη ομάδα (Παρτιζάν).

Απουσίες: Εκτός ο Γκος, έχει επιστρέψει ο Μιλουτίνοφ.

Ρεπορτάζ Ζαλγκίρις

Η Ζαλγκίρις έκανε επιτέλους μία νίκη απέναντι στη Μπάγερν. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να επικρατήσει στο τέλος. Οι Λιθουανοί φέτος έχουν γίνει πιο σκληρό σύνολο αλλά έχουν χάσει την επιθετική τους δημιουργία, δείχνοντας ορισμένα σημάδια κορεσμού. Εκτός έδρας χάνονται, κέρδισαν από τύχη την Βίρτους και μετά σχεδόν τίποτα. Τους λείπει ένας δυναμικός ψηλός, θα έχουν θέμα στην ρακέτα κοντά.

Stat attack: Ομάδα που βγάζει γενικά under, δεν σκοράρει πολύ.

Απουσίες: Δεν σημειώνεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις προγνωστικά

Το ματς έχει μπόλικο ενδιαφέρον αλλά λογικά ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει. Το ματς η λογική λέει πως δεν θα ανοίξει, κρατάμε το under 156,5 στο 1.85.

Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Under 156,5

1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending