Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή γεμάτη γκολ στη Γερμανία #Psyradios

Ο #Psyradios επιστρέφει με τέσσερις επιλογές από Zweite Liga και Bundesliga, που φτάνουν μέχρι το 3.35.

Καλημερίζω άπαντες. Πάνε δύο εβδομάδες από το τελευταίο ραντεβού μας εδώ, αλλά σας το έχω τονίσει πολλάκις. Δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου με τις εθνικές ομάδες παρά μόνο στις τελικές φάσεις των μεγάλων διοργανώσεων, ενώ και ο Νοέμβρης κύλησε με συνεχόμενους κουβάδες για τη στήλη, οπότε προτίμησα να απέχω, να αφήσω μυαλό και διάθεση να επανέλθουν σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και να ξεκινήσουμε από σήμερα την αντεπίθεση, καθώς ακολουθούν συνεχείς αγώνες μέχρι το τέλος του έτους.  

Πριν πάμε λοιπόν να δούμε τι έβγαλε η διαλογή με προγνωστικά από τη Zweite και την Bundesliga της Γερμανίας, να υπενθυμίσω ότι καθημερινά με βρίσκετε ενεργό και στο επίσημο κανάλι του koubanezos.gr στο Telegram αλλά και στο προσωπικό μου, όπου παρέα με τον Πρύτανη και φίλο Νίκο Μποζιονέλο παίζουμε μπαλίτσα με πολλές ζωντανές προτάσεις. 

Μια δυνατή δυάδα και δύο μονές επιλογές από τη Zweite 

Αμβούργο – Μπραουνσβάιγκ: Από το Σεπτέμβριο του 1976 αγνοούν οι φιλοξενούμενοι τη νίκη απέναντι στο Αμβούργο. Μπορεί πριν τη διακοπή να πέτυχαν σπουδαία νίκη παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα στο ντεμπούτο του νέου τους προπονητή Σέρνινγκ, αλλά η παραμονή στη κατηγορία παραμένει και φέτος πολύ δύσκολη  υπόθεση, με τις επιδόσεις εκτός έδρας να είναι τραγικές μη έχοντας κάνει καν σεφτέ σε συγκομιδή βαθμών. Οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο 6/6 στην έδρα τους φέτος, τρέχουν συνολικά ένα εκπληκτικό σερί 19 αγώνων χωρίς ήττα στο Volkspark Stadion και αν δεν υπήρχε αυτή η αδυναμία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους, σίγουρα θα ήταν και οδηγοί στη βαθμολογία. 

Μπορεί να έχει καεί η γούνα μας άπειρες φορές με το Αμβούργο, αλλά εντός έδρας δημιουργεί, πιέζει ασφυχτικά και με τη βοήθεια του κόσμου του, ενώ διαθέτει μαζί με το Ανόβερο τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πολλά γκολ βλέπω στο ματς, ενδεχομένως να βρει και ένα η φιλοξενούμενη, δύο επιλογές αυτές που θα κρατήσω, αμφότερες υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι μπορούν άνετα να σκοράρουν αλλά και να κερδίσουν και στα δύο ημίχρονα. 

Ανόβερο – Χέρτα: Ούτε μια ώρα δρόμου νοτιότερα του Αμβούργου, στο Ανόβερο, διεξάγεται η ματσάρα της βραδιάς. Οι γηπεδούχοι μας απασχόλησαν και στη τελευταία στήλη, όταν και έπαιζαν εναντίον της Πάουλι, όπου και απέσπασαν λευκή ισοπαλία, διατηρώντας τη βαθμολογική τους θέση κοντά στη κορυφή. Σε εκείνο το παιχνίδι μπορεί να μην σκόραραν, εντός έδρας όμως και μετά τα τέσσερα συνεχή τρίποντα, παρουσιάζουν σαφέστατα πιο επιθετική φιλοσοφία. Οι Βερολινέζοι διαθέτουν εξαιρετικές μονάδες, δημιουργούν πολλές φάσεις σε κάθε ματς, αλλά η φτωχή εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών τους έχουν στερήσει μέχρι στιγμής ένα υψηλότερο πλασάρισμα στη βαθμολογία.  

Περιμένω γκολ και θέαμα απόψε στο Ανόβερο. Οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου και διαθέτουν μαζί με τους γείτονες του Αμβούργου τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας,  οι δε φιλοξενούμενοι αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα εκτός έδρας για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο το γκρουπ των πρωτοπόρων. Γκολ εκατέρωθεν λοιπόν μαζί με το over 2,5 η πρώτη μου επιλογή εδώ, αλλά θα κυνηγήσω και τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης καθώς οι δύο ομάδες είναι αυτές με τα περισσότερα γκολ στη σχετική κατηγορία, επιλογή που καλοπληρώνει. 

Combo του 2.40 στη Bundesliga  

Κολωνία – Μπάγερν: Η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στα μεγάλα σαλόνια της Γερμανίας ανοίγει στη Κολωνία, εκεί που η ομάδα του Μπάουμγκαρντ κυνηγά το θαύμα απέναντι στους Βαυαρούς που θα της δώσει βαθμούς και ψυχολογία στη προσπάθεια της να ξεφύγει από τα χαμηλά της βαθμολογίας. Πόσο πιθανό μπορεί να είναι αυτό το θαύμα; Το αναφέρω σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στο ραδιόφωνο, ότι όσο η Μπάγερν θα κυνηγά τη πρωτοπόρο Λεβερκούζεν, δύσκολα θα δούμε στραβοπάτημα της. Τι και αν αμυντικά δεν είναι αξιόπιστη, τι και αν λόγω Εθνικών έκανε μόλις μία προπόνηση εν όψει του αποψινού ματς, τι και αν οι γηπεδούχοι εσχάτως μετράνε θετικά αποτελέσματα, η διαφορά των δύο ομάδων παραμένει χαώδης. 

Κοιτώντας τις αποδόσεις που προσφέρονται θα βάλω στην εξίσωση δύο παράγοντες σε ένα bet builder που πληρώνει 2.40. Πρώτο στοιχείο είναι η επιθυμία του Τούχελ να μπαίνει η ομάδα του δυνατά στα ματς και να σκοράρει από νωρίς αποβάλλοντας όποιο άγχος για τη συνέχεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μετρά φέτος 16 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τη κορυφαία επίδοση στη κατηγορία. Παράγοντας δεύτερος ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με τα 17 γκολ και τις πέντε ασίστ του βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Προ λίγων ημερών στο ματς με τα Σκόπια, χρειάστηκε μόνο μια επαφή μπαίνοντας ως αλλαγή στο ματς για να σκοράρει, επιβεβαιώνοντας το εκπληκτικό του φορμάρισμα. Διπλό από ημίχρονο λοιπόν, με τουλάχιστον ένα γκολ του Άγγλου παικταρά και ένα ακόμα γκολ ως κερασάκι στη τούρτα και στο δεύτερο ημίχρονο για τους Βαυαρούς και πληρωθήκαμε. 

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending