Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μάντζιος: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε κόντρα στον Παναθηναϊκό»

 

Ο τεχνικός των “κιτρίνων”, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στους “πράσινους” (26/11, 20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), στάθηκε στην ψυχολογική ετοιμότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League. Στις καθιερωμένες του δηλώσεις πριν από το παιχνίδι, στην κάμερα της NOVA, ο Άκης Μάντζιος στάθηκε μεταξύ άλλων στην ψυχολογική ετοιμότητα που πρέπει να δείξει η ομάδα του για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε διακοπή βοηθάει από τη στιγμή που είχαμε πολλούς τραυματίες και για την ακρίβεια παίκτες ωφέλιμους για την ομάδα μας. Έχουμε την επιστροφή του Φαμπιάνο, είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Ζουλ και μέχρι την τελευταία στιγμή θα δούμε τι θα γίνει με τον Φεράρι. Επέστρεψε ο Οντουμπάτζο ενώ ο Κίκε Σαβέριο πρόσθεσε δύο εβδομάδες προπονήσεων. Η αλήθεια είναι ότι μαζευόμαστε λίγο κι αυτό είναι στα συν για την ομάδα. Όταν έχεις επιλογές κάνεις καλύτερη διαχείριση στο παιχνίδι»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της νίκης επί του Βόλου για την ψυχολογία της ομάδας στο διάστημα της διακοπής και ρωτήθηκε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Προφανώς πρόκειται για μια καλή ομάδα, δουλευμένη ομάδα πράγμα το οποίο φαίνεται από την αγωνιστική εικόνα της στους ελληνικούς αλλά και ευρωπαϊκούς αγώνες και με προπονητή ο οποίος είναι στον τρίτο χρόνο του σε αυτή. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, να έχουμε τακτική πειθαρχία γιατί έτσι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα, συν ασφαλώς τη βοήθεια των φιλάθλων μας την οποία περιμένουμε».

Σε ερώτηση για τις λύσεις που αναζητεί στην επιθετική λειτουργία του Άρη, εξήγησε ότι… «όταν έχεις μια καινούργια ομάδα είναι λογικό να χρειαστούν χρόνο οι παίκτες για να γνωριστούν καλύτερα και να αποκτήσουν ομοιογένεια. Αυτή έρχεται πιο δύσκολα στην επίθεση απ’ ότι στην άμυνα. Πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα από την πλευρά των παικτών, όπως υπάρχουν και περιθώρια βελτίωσης».

Σε ερώτηση σχετικά με Μορόν και  Ιωαννίδη τόνισε:  «Ο Λορέν είναι εξαιρετικός παίκτης, χαρισματικός σκόρερ κι έχει ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Υπάρχουν στιγμές στις οποίες θα πρέπει να τον βοηθήσουμε περισσότερο για να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικός. Ο Φώτης έχει τρομερή εξέλιξη και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτόν γιατί δούλεψε πολύ. Ήμασταν μαζί στον Λεβαδειακό , είναι δυνατός φορ ο οποίος έχει εξαιρετικές κινήσεις με και χωρίς την μπάλα».//ΝΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending