Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά μπάσκετ: Γιατί 2.80; #Playmaker

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την δεύτερη βραδιά της 10ης αγωνιστικής και ποντάρει σε ένα ειδικό απόδοσης 2.80!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή βραδιά σε όλα τα μέσα που δόθηκαν σημεία. Η στήλη μας πρασίνισε εύκολα, με το over να επιβεβαιώνεται εύκολα στη Μπολόνια.  Σήμερα επιστρέφουμε  με προγνωστικά μπάσκετ και αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι για ένα προκλητικό ειδικό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Λάθος απόδοση

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο. Αντίθετη ψυχολογία στις δυο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας μπαίνει στα καλούπια του Σφαιρόπουλου σιγά σιγά, ενώ ο Μεσίνα προσπαθεί να κοντρολάρει την ομάδα του μετά από τις αναταραχές που προκάλεσε. Φαβορί οι γηπεδούχοι και θεωρώ πως θα κερδίσουν.

Ωστόσο στη σημερινή στήλη θα πάω σε ένα ειδικό που μου προκάλεσε εντύπωση. Ο Νικολάκης ο Μέλι είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ. Φέτος στη διοργάνωση μετράει 4,4 ριμπαόυντ, εκ των οποίων τα 3,3 αμυντικά. Γενικότερα στη σεζόν έχει 5,4 συνολικά και 4 αμυντικά. Για κάποιον λόγο αποφάσισαν να βάλουν το line του στο 1,5 αμυντικό ριμπάουντ και δε σταμάτησαν εκεί! Η απόδοση του over είναι στο 2.80! Το παίρνουμε και λέμε και ένα «ευχαριστώ»!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Έιδικό
21:30

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο

Μέλι over 1,5 αμυντικά ριμπάουντ

2.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending