Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό προγνωστικά

  • «Παρκ Ντε Πρενς» (48.229), Παρίσι.
  • Διαιτητής: Μπενουά Μπαστιάν.
  • Η Μονακό υπερέχει στην πρόσφατη προϊστορία τους με τέσσερις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς.
  • Εντός έδρας, η Παρί έχει απολογισμό 4-2-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στη Μονακό.
  • Σε τέσσερις από τις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Παρί Σεν Ζερμέν

Με τον Εμπαπέ να οργιάζει, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Ρεμς και πανηγύρισε την πέμπτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Γάλλος αστέρας πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 3’, στο 59’ και στο 82’ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, κι έτσι έφτασε τα 13 τέρματα στη Ligue 1. Εκμεταλλευόμενοι τη γκέλα της Νις στην έδρα της Μονπελιέ, οι Παριζιάνοι σκαρφάλωσαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, στο +1 από τη δεύτερη και στο +3 από την τρίτη θέση. Ακολουθεί επίσης κρίσιμο εντός έδρας ματς κόντρα στη Νιούκαστλ για τους ομίλους του Champions League.

Stat attack: Μετρά οκτώ συνεχόμενα over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Ήδη ήταν τραυματίες οι Μέντες, Περέιρα, Ασένσιο, Νάβας, Κιμπεμπέ και Ρίκο, ενώ σε αυτούς προστέθηκε κι ο Ζαιρ-Εμερί που χτύπησε σοβαρά με την εθνική Γαλλίας. Αμφίβολος είναι ο Μαρκίνιος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Σκρίνιαρ, Μουκιελέ, Λ. Ερναντέζ – Βιτίνια, Ρουίθ, Σολέρ – Ντεμπελέ, Εμπαπέ, Κολό-Μουανί.

Ρεπορτάζ Μονακό

Βρέθηκε σε κακή βραδιά στη Χάβρη και συμβιβάστηκε με τη λευκή ισοπαλία με την τοπική ομάδα, πηγαίνοντας στη διακοπή ως τρίτη στη βαθμολογία. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει έτσι και στο δεύτερο. Μάλιστα, παραλίγο να χάσει το ματς στο τέλος, όμως ο Γκραντσίρ νικήθηκε από τον Κεν σε εκτέλεση πέναλτι στο 90+9’. Οι Μονεγάσκοι έφτασαν τους 24 βαθμούς και βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, διατηρώντας προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από την τέταρτη θέση.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα φετινά έξι εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο τιμωρημένος Φοφανά κι οι τραυματίες Σαλισού, Ενρίκε, Μπεν Σεγκίρ και Μποαντού, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Μπάλογκαν, Μιναμίνο και Μαριπάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κεν – Σινγκό, Μαγκασά, Ματσιμά – Βάντερσον, Καμαρά, Ζακάρια, Γιάκομπς – Αχλιούς, Γκολοβίν – Μπεν Γεντέρ. 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό προγνωστικά

Επιστροφή στη Ligue 1 με μεγάλο ματς στο Παρίσι. Φαβορί οι γηπεδούχοι, ειδικά με τις απουσίες που μετρά η Μονακό στην άμυνα να κάνουν δυσκολότερο το έργο της. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται αρκετά γκολ. Δεδομένου κι ότι είναι ένα ματς «έξι πόντων», θα πάρουμε το over 3,5 στο 1.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending