Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρουν και χαρίζουν πολύ χρήμα #TheMagician

Ομάδες που σκοράρουν ακατάπαυστα, διάλεξε στα σημερινά προγνωστικά του ο #TheMagician για πληρωμές άνω του 6.80!

Πολύ καλημέρα σας. Εθνικά πρωταθλήματα reloaded όπως λένε και στο χωριό μου, με πλήρη αγωνιστική δράση το τριήμερο. Κράτησα όμως για σήμερα, αγώνες ομάδων που σημειώνονται πολλά γκολ και τα φαβορί είναι σε συνεχή καλή κατάσταση. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Με τα πολλά γκολ

Εκκίνηση από την Γερμανία. Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η Βόλφσμπουργκ. Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια (με ισάριθμα over 2,5), δεχόμενη τουλάχιστον δύο γκολ. Με υψηλότερες προσδοκίες ξεκίνησε την σεζόν, αλλά αμυντικά δεν μπορεί ακόμη να κλείσει της πληγές της και αυτό έχει στοιχίσει. Με 13 βαθμούς είναι στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και εάν θέλει να πλησιάσει την πρώτη εξάδα, πρέπει να αξιοποιήσει πρώτα απ’ όλα την έδρα της.

Η Λειψία παρουσιάζει σταθερά το επιθετικό της πλάνο στον αγωνιστικό χώρο, με σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς στην απόδοση της. Απρόσμενη ήττα αρχές Νοεμβρίου από την ουραγό Μάιντς, αλλά επανήλθε με 3-1 το εντός απέναντι στην Φράιμπουργκ. Το γρήγορο ποδόσφαιρο και πολλά τρεξίματα από τους παίχτες του Μάρκο Ρόουζ, φέρνει αποτελέσματα. Μπάγιερ Λεβερκούζεν και Μπάγιερν Μονάχου αναμένεται να μονοπωλήσουν την κούρσα για τον τίτλο, όποτε χρειάζεται βαθμούς για να εδραιωθεί στην τετράδα.

Σημείο: Πόντους χρειάζονται οι γηπεδούχοι ώστε να αναρριχηθούν στην βαθμολογία, αλλά η Λειψία διαθέτει πιο ποιοτικό σύνολο. Επιλογή μας το over 3,5 με απόδοση 2.50 στην Novibet.

Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι

Καθαρά ομάδα έδρας είναι η Βέρντερ Βρέμης. Έντεκα βαθμούς στο σακούλι της, τους δέκα από αυτούς τους μάζεψε μπροστά στους φιλάθλους της (3-1-2). Διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά η άμυνα δεν μπορεί να σταθεί αξιόπιστη, ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπάγιερ Λεβερκούζεν συνεχίζει την ασταμάτητη και αήττητη πορεία της με δέκα νίκες και μία ισοπαλία σε έντεκα αγώνες. Στο +2 από την δεύτερη θέση, συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά με το επιθετικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο που παίζει. Θέλει να έχει την κατοχή της μπάλας, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα. Έχουν περάσει και από δυσκολότερες έδρες οι φιλοξενούμενοι.

Σημείο: Δίνει βαρύτητα και παίζει πιο επιθετικά η Βέρντερ Βρεμης εντός έδρας. Όμως τα αμυντικά προβλήματα ταλανίζουν τους γηπεδούχους και οι γηπεδούχοι θα βρουν ευκαιρίες για αρκετά γκολ.  Περιμένει δώρο για τα σημερινά του γενέθλια ο προπονητής των φιλοξενούμενων. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας το διπλό και over 3,5 με απόδοση 2.80 στην Novibet.

Προγνωστικά: Θα πιάσουν κορυφή

Πάμε Αγγλία. Στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Μπρέντφορντ, με δώδεκα βαθμούς. Παίζει ανοιχτά είτε εντός είτε εκτός έδρας, κυνηγώντας την νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στο τελευταίο της παιχνίδι απέναντι στην Λίβερπουλ (ήττα 3-0) δημιούργησε μια δύο καλές φάσεις να σκοράρει, αλλά δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της. Δυσκολεύεται απέναντι στους μεγάλους της κατηγορίας.

Ένα βαθμό πίσω από την κορυφή η Άρσεναλ. Απάντησε με νίκη 3-1 επί της Μπέρνλι, μετά από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, στην έδρα της Νιούκαστλ. Επέστρεψαν οι πολλοί διεθνείς της ομάδας του Αρτέτα από τα παιχνίδια με τις εθνικές ομάδες, χωρίς να έχει περαιτέρω τραυματισμούς. Η ομάδα έχει φέτος στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για να μείνει ψηλά οφείλει να φύγει με το διπλό. Με νίκη μπορεί να πιάσει μόνη της κορυφή, ενώ με ήττα μπορεί να πέσει ακόμα και στην πέμπτη θέση.

Σημείο: Επικίνδυνη η Μπρέντφορντ στην έδρα της, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να σκοράρουν τουλάχιστον δύο τέρματα. Κρατάμε το διπλό και  over 2,5 με απόδοση 2.80 στην Novibet.

Ντέρμπι κορυφής

Κλείνω τα προγνωστικά, με αγώνα από την Ολλανδία. Η Τβέντε, η οποία είναι τρίτη στην βαθμολογία, υποδέχεται την πρωτοπόρο Αιντχόφεν. Μοναδική ήττα των γηπεδούχων, στο μόνο παιχνίδι που δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, (1-0 στην έδρα της Βαλβάικ), ενώ οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ασταμάτητοι με δώδεκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος! Η διαφορά τους είναι στους εννέα βαθμούς, με την Τβέντε να είναι αήττητη εντός με σερί 5-1-0, επικρατώντας χαρακτηριστικά του αδύναμου φέτος Άγιαξ (3-1), αλλά και της ισχυρής Φέγενορντ (2-1). Οι φιλοξενούμενοι μόνο στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος πέτυχαν δύο τέρματα. Έκτοτε σημειώνουν τουλάχιστον τρία, έχοντας μέχρι στιγμής δέκα over 3,5! Έχει να σκεφτεί και τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης η Αϊντχόφεν στην έδρα της Σεβίλλης για το Champions League.

Σημείο: Σκοράρουν δίχως σταματημό οι δύο ομάδες. Επιλογή μας το over 3,5 με απόδοση 2.45 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Πέδρι (21 – Μπαρτσελόνα), Λομπότκα (29 – Νάπολι)

Προπονητες: Τσάβι Αλόνσο (42 – Μπάγιερ Λεβερκούζεν)

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment

Trending