Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (55.097), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Η Λίβερπουλ μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Στο πρωτάθλημα η Σίτι έχει απολογισμό 3-3-1 στα τελευταία επτά παιχνίδια απέναντι στη Λίβερπουλ.
  • Εντός έδρας η Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία επτά ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Λίβερπουλ.
  • Σε επτά από τις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 3,5.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Την πρώτη της φετινή ισοπαλία παραχώρησε για την Premier League η Μάντσεστερ Σίτι, στο ματς της χρονιάς κόντρα στην Τσέλσι. Ο Χάαλαντ με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 25’ για να έρθει η ανατροπή από τους γηπεδούχους με γκολ στο 29’ και στο 37’. Λίγο πριν το ημίχρονο ο Ακάντζι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ με το «καλησπέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Χάαλαντ έφερε ξανά τους «πολίτες» μπροστά στο σκορ. Η Τσέλσι ισοφάρισε εκ νέου με τον Τζάκσον στο 67’, όμως ο Ρόδρι φάνηκε να χαρίζει τη νίκη στους φιλοξενούμενους με γκολ στο 86’. Τελικά, ο Μπρόγια κέρδισε πέναλτι κι ο Πάλμερ το μετέτρεψε σε γκολ για το τελικό 4-4 στο 90+5’. Με αυτή την ισοπαλία η Σίτι παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, όμως είδε την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ να πλησιάζουν στο -1.

Stat attack: Μετρά 24 συνεχόμενες νίκες σε επίσημα εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο Ντε Μπρόινε και ο Στόουνς. Αμφίβολοι οι Κόβασιτς, Νούνες και Γκόμεθ, ενώ όλα δείχνουν πως ο Έντερσον, ο Χάαλαντ κι ο Ακέ θα παίξουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Επέστρεψε στις νίκες με εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας με 3-0 την Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ». Παρότι στην αρχή φάνηκε να έχει θέματα στην άμυνα, σιγά-σιγά η Λίβερπουλ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και άρχισε να απειλεί. Ο Νούνιεζ είδε δύο γκολ του να ακυρώνονται για οριακά οφσάιντ, στο 22’ και στο 27’, και τελικά «αρκέστηκε» στην ασίστ για το 1-0 του Σαλάχ στο 39’. Ο Αιγύπτιος σκόραρε και δεύτερη φορά μετά από ασίστ του Τσιμίκα στο 62’, με τον Έλληνα μπακ να πιστώνεται και δεύτερη ασίστ στο 3-0 του Ζότα στο 74’. Σπουδαία νίκη για τους «κόκκινους», με την οποία έπιασαν την Άρσεναλ στους 27 βαθμούς και την προσπέρασαν στην ισοβαθμία, μένοντας πλέον στο -1 από την πρώτη θέση.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό οι Ρόμπερτσον, Τιάγκο και Μπαϊτσέτιτς. Επέστρεψαν οι ΜακΆλιστερ (τιμωρία), Κονατέ, Τζόουνς, Χράφενμπερχ και Γκόμεζ (τραυματισμός).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Ζόμποσλαϊ, ΜακΆλιστερ, Τζόουνς – Σαλάχ, Ζότα, Νούνιεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ προγνωστικά

Ματσάρα προβλέπεται σήμερα στο «Έτιχαντ». Αντίθετα με πέρσι, φέτος η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και θυμίζει περισσότερο τα μεταξύ τους ματς των προηγούμενων ετών. Μπορεί οι περισσότεροι τραυματίες της Σίτι να επέστρεψαν, όμως κομβικοί παίκτες όπως ο Έντερσον, ο Χάαλαντ ακόμα κι αν παίξουν δε θα είναι στο 100%. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευτούν αυτό, και σίγουρα είναι η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες να σταματήσει το τρελό εντός έδρας σερί των «πολιτών». Αξίζει να πάμε στην κόντρα και στο Χ2, που πληρώνει 2.05 στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending