Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο με Ιταλία και γκολ πρωτεύουσας #DonKihotis

Σάββατο με Ιταλία και γκολ πρωτεύουσας

Προγνωστικά Μεσημεριανή επιλογή με 1.83 από τον #DonKihoti μια επιλογή που θα κριθεί στην επίθεση από την Λάτσιο.

Καλησπέρα σε γνωστά λημέρια θα πάμε για την σημερινή μας επιλογή και στην γειτονική μας Ιταλία. Το ματς είναι το Σαλερνιτάνα-Λάτσιο. Δε χάνουμε χρόνο και πάμε στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: «Καθαρίζουν» οι «Ρωμαίοι»

Η Λάτσιο κάνει μια μέτρια πορεία φέτος, βέβαια έχει δώσει βάση και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου αγωνίζεται την φετινή χρονιά μετά από αρκετά χρόνια.

Δεν έκανε κάτι το σημαντικό σε μεταγραφές το καλοκαίρι (ούτε να δώσει ούτε να πάρει) και κράτησε τον κορμό της ο οποίος την οδήγησε πέρυσι στην 2η θέση της βαθμολογίας!

Παίζει σχετικά καλό ποδόσφαιρο και ήταν άτυχη σε κάποια ματς φέτος και πιστεύω πως θα ανέβει βαθμολογικά καθώς θα πάρει αποτελέσματα. Στον αντίποδα η Σαλερνιτάνα παραπαίει, είναι πολύ χειρότερη από ότι ήταν πέρυσι,δέχεται γκολ από παντού και μόνο με θαύμα μπορεί να γλιτώσει φέτος τον υποβιβασμό.

Με την επιθετική γραμμή της Λάτσιο η οποία είναι κυριολεκτικά σαν το παλιό καλό κρασί(immobile,pedro f.anderson) να βρίσκονται αρκετά καλά πιστεύω μπορεί η Λάτσιο να σκοράρει 2 γκολ στην πολύ κακή άμυνα της Σαλερνιτάνας, όπου και θα είναι η επιλογή μας το over 1.5 γκολ Λάτσιο στο 1.83 απόδοση.

Δες όλο το live bet του Δον Κιχώτη με ένα κλικ

 

Μονό
16:00

Σαρλέριτανα – Λάτσιο

Over 1,5 Λάτσιο

1.83
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending