Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αγαπάμε Κούσε αλλά ως εδώ! #Dogass

προγνωστικά μπάσκετ

Σε περίοδο… honeymoon βρίσκεται o #Dogass και επανέρχεται με πληθώρα επιλογών από τη BBL.

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφές καταστροφές στα προγνωστικά μπάσκετ, καθώς ο μήνας του μέλιτος (σκάρτες δώδεκα μέρες) πέρασε. Επομένως, πάμε δυνατά με στήλη. Σήμερα θα ασχοληθώ με μία αναμέτρηση.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ράστα Βέχτα vs Μπάγερν

Πάμε στα δικά μας. Τη Ράστα Βέχτα πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που πριν ξεκινήσει η σεζόν, την είχα για πολύ ψηλά (έχει δοθεί και σχετικό μακροχρόνιο). Σήμερα όμως, τα πράγματα ζορίζουν. Η Μπάγερν έχει χάσει έδαφος στην BBL (είναι ήδη στις τρεις ήττες). Θεωρώ πως μία νίκη, σε καυτή έδρα, θα της δώσει ώθηση για τη συνέχεια, έτσι ώστε να μην κυνηγάει και πάλι μεγάλα διπλά στα playoff. Πάμε λοιπόν να σας αναλύσω το σκεπτικό μου.

Ο Τόμι Κούσε είναι το Α και το Ω στη Ράστα. Όταν πάει καλά, η Βέχτα απογειώνεται. Πιστεύω πως ο Λάσο θα του κόψει τη δράση τόσο εκτελεστικά όσο και δημιουργικά. Έτσι λοιπόν, σχεδόν αυτόματα, θα πάω στη νίκη της Μπάγερν με χάντικαπ (-3,5). Ακόμη θα πάω στο under 30,5 πόντων – ριμπάουντ – ασίστ του Τόμι Κούσε αλλά και στους under 19,5 πόντους του. Τέλος, θα κλείσω με τις 3+ ασίστ του Βάιλερ-Μπαμπ. Ο Γερμανός πλέιμέικερ, θα ξεκουράσει τον κουρασμένο Φραντσίσκο και θεωρώ, αρκετά εφικτό το όριο αυτό.

Αγαπάμε Κούσε αλλά ως εδώ!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αγαπάμε Κούσε αλλά ως εδώ!

Μονό
16:30

Ράστα Βέχτα – Μπάγερν Μονάχου

2 (-3,5)

1.80
BET: 25 units
Ειδικό
16:30

Ράστα Βέχτα – Μπάγερν Μονάχου

Κούσε under 30,5 PRA

1.85
BET: 40 units
Ειδικό
16:30

Ράστα Βέχτα – Μπάγερν Μονάχου

Κούσε under 19,5 πόντοι

1.95
BET: 35 units
Ειδικό
16:30

Ράστα Βέχτα – Μπάγερν Μονάχου

Βάιλερ-Μπαμπ over 2,5 ασίστ

2.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending