Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πετάει για το οχτάρι ο Πήγασος #Masterbetchef

προγνωστικά βόλεϊ

Συνέχεια στα επιτυχημένα προγνωστικά βόλεϊ δίνει ο #Μαsterbetchef. Μονό στο 1.78 και fun bet στο 8.00, από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Αγαπητοί φίλοι, η στήλη συνεχίζει σταθερά με επιτυχημένα προγνωστικά από τα πρωταθλήματα βόλεϊ, οπότε έτσι θα συνεχίσουμε. Ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη σήμερα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πιθανόν να έχουν τους ίδιους στόχους.

Προγνωστικά βόλεϊ: Μπορεί την έκπληξη ο Πήγασος

Τουλάχιστον αυτό έλεγαν το καλοκαίρι κάποιοι ιθύνοντες του σωματείου της Πολίχνης. Ότι φέτος θα καταφέρουν να εισέρθουν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Στην ερώτηση πως θα γίνει αυτό, η απάντηση ήταν πετώντας έξω τον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά, μου αρέσει η ομάδα του Πήγασου από πέρυσι, όταν και την ακολουθούσα στα προγνωστικά βόλεϊ. Μας πλήρωσε μάλιστα καλά σε κάποιες μεγάλες αποδόσεις. Φέτος δεν ξεκίνησε καλά, όμως η πρώτη νίκη, απέναντι στον φορμαρισμένο Μίλωνα, μπορεί να γίνει το turning point της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ δυνατούς ακραίους, με τον Έλληνα Μαυροβουνιώτη να ξεχωρίζει. Ενώ και η διαγώνιος δεν αποτελεί πρόβλημα, όπως και η γενικότερα καλή ομαδική λειτουργία.

Μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν υπάρχει ξένος κεντρικός, με αποτέλεσμα στα δύσκολα ματς, ο Πήγασος να μην μπορεί να επιτύχει αρκετά μπλοκ. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο, οπότε δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το μειονέκτημα του αντιπάλου του. Γενικότερα οι γηπεδούχοι χρειάζονται άμεσα δύο καλούς κεντρικούς, έναν διαγώνιο κι έναν πασαδόρο. Προς το παρόν, πήραν ακραίο. Καλά θα πάει κι αυτό…

Πετάει κι η Χιρόνα για το πρωτάθλημα

Για την Χιρόνα τα έχω πει από την αρχή της σεζόν πολλές φορές, οπότε μη σας κουράζω. Παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη και δικαίως είναι πρώτη στη Laliga. Επίσης πολύ ωραίο ποδόσφαιρο αποδίδει και η Μπιλμάο, οπότε στο μεταξύ τους περιμένουμε γκολ και θέαμα.

Πετάει για το οχτάρι ο ΠήγασοςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πετάει για το οχτάρι ο Πήγασος

Μονό
19:00

ΠΑΟΚ – Πήγασος Πολίχνης

Οver 139,5

1.78
BET: 12 units
Moνό
19:00

ΠΑΟΚ – Πήγασος Πολίχνης

2

8.00
BET: 5 units
Combo (27/11)
22:00

Χιρόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (27/11)

1 & over 3,5

5.20
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending