Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπιλμπάο ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Χιρόνα – Μπιλμπάο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Χιρόνα – Μπιλμπάο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Χιρόνα – Μπιλμπάο προγνωστικά

  • «Εστάντι Μοντιλίβι» (14.624), Χιρόνα.
  • Διαιτητής: Μάριο Μελέρο Λόπεθ.
  • Στις έξι συνολικές αναμετρήσεις τους υπάρχει απόλυτη ισορροπία, καθώς κάθε ομάδα έχει από τρεις νίκες.
  • Στα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.
  • Με γηπεδούχο την Χιρόνα, και οι τρεις συναντήσεις τους είχαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ Χιρόνα

Συνέχισε την ξέφρενη πορεία της περνώντας κι από την έδρα της Βαγεκάνο για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο πέμπτο λεπτό, η εμφάνισή της ήταν τόσο κυριαρχική που δε γινόταν να μην πάρει το τρίποντο. Ο Ντόβμπικ ισοφάρισε στο 42’ μετά από σωρεία χαμένων ευκαιριών, με τον Σάβιο να διαμορφώνει το τελικό 1-2 στο 65’. Ενδέκατη νίκη σε 13 αγωνιστικές για τους Καταλανούς οι οποίοι δείχνουν να μην έχουν σταματημό.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Μπόρχα Γκαρθία, Χουάν Κάρλος, Ρόκα, Αρτέρο και Βίγια, ενώ στη λίστα των τραυματιών προστέθηκε κι ο Σάβιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκαζανίγκα – Α. Μαρτίνεθ, Ε. Γκαρθία, Μπλιντ, Γκουτιέρεθ – Μαρτίν, Α. Γκαρθία, Ερέρα – Τσιχάνκοφ, Πόρτου, Ντόβμπικ.

Ρεπορτάζ Μπιλμπάο

Βγήκε νικήτρια σε ένα επεισοδιακό και δραματικό παιχνίδι απέναντι στη Θέλτα, με 4-3 στο «Σαν Μαμές». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Άσπας (25’) και τον Μπαμπά (41’), για να δεχτούν την ισοφάριση από τον Σανθέτ στο 37’ κι από τον Γκουρουθέτα στο 45+5’. Μάλιστα, ο τελευταίος έδωσε και προβάδισμα στην Μπιλμπάο με γκολ στο 52ο λεπτό. Ο Λάρσεν ισοφάρισε στο 63’ με το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ, όμως τρία λεπτά μετά σκόραρε ξανά για το 3-3. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να ξαναπάρουν προβάδισμα μετά από χαμένο πέναλτι του Άσπας στο 72’ και τελικά η Μπιλμπάο ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με γκολ του Μπερενγκέρ από τα έντεκα μέτρα. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Βαλβέρδε έφτασε τους 24 βαθμούς, διατηρώντας τη θέση της στην πεντάδα.

Stat attack: Σε πέντε από τα έξι εκτός έδρας ματς της για το πρωτάθλημα επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Πλην των τραυματισμών του Άλβαρεθ και του Ντάνι Γκαρθία, ο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Ντε Μάρκος, Βιβιάν, Παρέδες, Λέκουε – Βέσγκα, Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα – Ι. Γουίλιαμς, Σανθέτ, Ν. Γουίλιαμς – Γκουρουθέτα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Χιρόνα – Μπιλμπάο προγνωστικά

Ματσάρα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της La Liga, με την τρομερή Χιρόνα να αντιμετωπίζει την επίσης πολύ δυνατή Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης, όμως μένει να δούμε πόσο ανεπηρέαστοι θα μείνουν από τη διακοπή. Ανοιχτό παιχνίδι προβλέπεται, γι’ αυτό πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.83 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending