Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα δίνουν όλα για το κύπελλο #Loverdose

Προγνωστικά NBA: In Season Tournament απόψε, με τον #Loverdose να προτείνει πέντε εξαιρετικές επιλογές άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα NBAερς! Δεν μας έκανε την χάρη χθες ο Βαλανσιούνας, αφού δεν σκόραρε έναν πόντο στα τελευταία σχεδόν 20 λεπτά της αναμέτρησης. In Season Tournament σήμερα, με την μοίρα πολλών ομάδων να καθορίζεται στις σημερινές τους αναμετρήσεις. Σήμερα η στήλη θα έχει λίγο διαφορετική, αφού θα ασχοληθούμε κυρίως με αποτελέσματα. Θα δούμε τα σενάρια απευθείας πρόκρισης μερικών ομάδων, χωρίς τις wildcards. Καθώς επίσης και τη φόρμα τους στις τελευταίες αναμετρήσεις. Η σημερινή στήλη είναι πιθανότατα η τελευταία μέχρι τους τελικούς του In Season, αφού θα χρειαστεί να λείψω για μερικές μέρες. Ας προχωρήσουμε λοιπόν στα προγνωστικά NBA.

 

Τα δίνουν όλα για το κύπελλο

Μιλγουόκι Μπακς

  • Νίκη των Μπακς.
  • Ήττα των Μπακς, νίκη των Νικς. Όμως καλύτερη θέση των Μπακς στην τριπλή ισοβαθμία.

Οι Μπακς έχουν αρχίσει να αποδίδουν στο παρκέ, με τον Λίλαρντ να βελτιώνει τους μέσους όρους του σε κάθε αγώνα. Τρέχουν ένα σερί 7-1, με μοναδική ήττα αυτή απέναντι στους Σέλτικς, με μόλις τρεις πόντους. Σε αυτό το διάστημα οι Μπακς έχουν τον τέταρτο ταχύτερο ρυθμό, με 101,05.  Πετυχαίνουν κατά μέσο όρο 126,7 πόντους, ενώ σε 6/7 πέτυχαν τουλάχιστον 116.

Μαϊάμι Χιτ

  • Νίκη των Χιτ και ήττα των Νικς.
  • Νίκη των Χιτ, νίκη των Νικς και πρόκριση των Χιτ στην τριπλή ισοβαθμία.

Αν και οι Χιτ έχουν δύο σερί ήττες από Νικς και Νετς, πριν έτρεχαν ένα καλό σερί 9-1. Βέβαια σε αυτό το διάστημα είχαν αρκετά βατό πρόγραμα. Οι νίκες ήρθαν κυρίως λόγω του αργού τέμπο και της καλής άμυνας. Έχουν τον δεύτερο πιο αργό ρυθμό με 94,38 και δέχονται μόλις 105,4 πόντους ανά αγώνα. Η νίκη είναι μονόδρομος για το Μαϊάμι, αλλά ο σημερινός τους αντίπαλος είναι σίγουρα ο δυσκολότερος των τελευταίων δώδεκα αναμετρήσεων.

 

Τα δίνουν όλα για το κύπελλο

Μπόστον Σέλτικς

  • Νίκη των Σέλτικς, νίκη των Νετς και πρόκριση των Σέλτικς στην τριπλή ισοβαθμία.

Η Βοστόνη τρέχει ένα σερί 8-2, όμως μία από τις δύο ήττες ήρθε απέναντι στο Ορλάντο. Μία ήττα που μπορεί να της κοστίσει τη συμμετοχή στα τελικά του In Season Tournament. Αν θέλουν να ελπίζουν στην πρώτη θέση του ομίλου, πρέπει να κερδίσουν με διαφορά τουλάχιστον 23 πόντων. Ευτυχώς για εκείνους, αντίπαλοι τους είναι οι Μπουλς. Μία ομάδα που θεωρητικά δεν μπορεί να τους δυσκολέψει, όμως σε κάθε περίπτωσση οι Κέλτες θα χρειαστεί να τρέξουν. Πρέπει να κερδίσουν με διαφορά και να πετύχουν πολλούς πόντους, για να κυνηγήσουν την πρώτη θέση ή ένα wildcard.

Μπρούκλιν Νετς

  • Νίκη των Νετς και ήττα των Σέλτικς.
  • Νίκη των Νετς, νίκη των Σέλτικς και πρόκριση των Νετς στην τριπλή ισοβαθμία.

Οι Νετς πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν. Το Μπρούκλιν είναι πολύ αξιοπρεπές στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις. Τρέχει σερί 5-5 σε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Σε αυτό το διάστημα οι Νετς σουτάρουν εξαιρετικά πίσω από τα 7,25, έχοντας την καλύτερη επίδοση με 15,6 τρίποντα ανά αγώνα. Οι Ράπτορς έχουν την χειρότερη άμυνα πίσω από την γραμμή, αφού οι αντίπαλοί τους σουτάρουν με ποσοστό 40,3%. Αν λάβουμε υπόψη τα χάντικαπ, το Μπρούκλιν έχει σκορ 7-1-1 στις εντός έδρας αναμετρήσεις του.

Προγνωστικά NBA 29/11/23

  • Λογικά οι Μπακς θα περάσουν στην επόμενη φάση, είτε απευθείας είτε με wildcard. Σε κάθε περίπτωση είναι δίκαια φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση, με το όριο των πόντων τους σε εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα. Δεν θεωρώ πως ο ρυθμός και η άμυνα των Χιτ το δικαιολογούν. Όσο πιο πολλούς πόντους πετύχει το Μιλγουόκι, τόσο αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισής του. Επιλέγω Μιλγουόκι Μπακς over 115,5 πόντους σε απόδοση 2.15 στη Novibet.
  • Σε μπελάδες βρέθηκαν οι Σέλτικς και σήμερα οφείλουν να επανορθώσουν. Τον τελευταίο καιρό παίζουν καλύτερα από τους αντιπάλους τους, αλλά κερδίζουν οριακά με χαμηλό σκορ σε σχέση με το μέσο όρο τους. Σήμερα μέσα στη Βοστόνη, απέναντι σε μία ομάδα όπως οι Μπουλς και την ειδική συνθήκη του κυπέλλου, πρέπει να κάνουν μία εμφάνιση αντίστοιχή με εκείνη απέναντι στους Πέισερς. Έχω δύο διαφορετικές επιλογές από αυτή την αναμέτρηση, έχουν όμως κοινό παρονομαστή. Στο Μπόστον Σέλτικς – Σικάγο Μπουλς, 1 (-14,5)  σε απόδοση 2.10 στη Betsson.
  • Καθώς και over 117,5 πόντων για τους Μπόστον Σέλτικς σε απόδοση 2.07 στην Fonbet.
  • Οι Νετς έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την τελική φάση, κυρίως λόγω της δύσκολης αποστολής των Σέλτικς. Έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από τους Ράπτορς και παίζουν εντός έδρας. Πιστεύω πως δεν θα χαραμίσουν αυτή την ευκαιρία. Πρώτη μου επιλογή από την αναμέτρηση είναι η νίκη των Μπρούκλιν Νετς με χάντικαπ -1,5 πόντων σε απόδοση 2.02 στη Stoiximan.
  • Άλλο ένα σημείο των Νετς, με ενδιαφέρον αλλά και εξαιρετική απόδοση είναι τα τρίποντα τους. Γι αυτό θα ποντάρω στα over 15,5 εύστοχα τρίποντα των Μπρούκλιν Νετς σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan.

Τα δίνουν όλα για το κύπελλοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τα δίνουν όλα για το κύπελλο

Περισσότερα

Click to comment

Trending