Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για την πρωτιά στη Βαρκελώνη, για την πρόκριση στο Μιλάνο #Bats

Το Champions League επιστρέφει και ο #Bats έχει τέσσερα σημεία που φτάνουν το 2.22 για σήμερα.

Μάχη κορυφής για τον τελευταίο όμιλο, κρίσιμο παιχνίδι για την πρόκριση στο «Σαν Σίρο», δυνατή μονομαχία στο Ρότερνταμ αλλά και χαλαρό ματς στο «Έτιχαντ» στα προγνωστικά της Τρίτης.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Πόρτο

Στο «Ολίμπικο» της Βαρκελώνης, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Πόρτο. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους εννιά βαθμούς, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν κερδίσει το ματς του πρώτου γύρου με 1-0. Η ήττα από την Σαχτάρ και το 2/2 των Πορτογάλων εξανέμισε το προβάδισμά τους στη βαθμολογία και σήμερα θα χρειαστούν τη νίκη. Πρακτικά βέβαια, η Πόρτο την χρειάζεται περισσότερο, αφού αν δεν κερδίσει και καταλήξουν ισόβαθμες οι δύο ομάδες, οι Καταλανοί θα έχουν το πλεονέκτημα.

Η ομάδα του Τσάβι δεν πείθει με την απόδοσή της, ειδικά εκτός έδρας, και έχασε ξανά βαθμούς με το 1-1 κόντρα στη Βαγεκάνο το Σάββατο. Κάποια στιγμή πρέπει να έρθει η αντίδραση και το σημερινό ματς αποτελεί μια καλή ευκαιρία. Όσο σκληροτράχηλη κι ανταγωνιστική κι αν είναι η Πόρτο, το έργο της απόψε θα είναι πολύ δύσκολο. Το combo 1 & over 1,5 πληρώνει 1.80 στη Novibet, αποτελώντας την πρώτη μας επιλογή.

Μίλαν – Ντόρτμουντ

Στον όμιλο του «θανάτου», κάθε θέση χωρίζεται από έναν βαθμό. Η Παρί είναι πρώτη με επτά, η Νιούκαστλ με τέσσερις είναι τελευταία, και ενδιάμεσα βρίσκονται η Ντόρτμουντ με έξι κι η Μίλαν με πέντε. Μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική οι «ροσονέρι» δεν είχαν πετύχει καν γκολ, όμως με το 2-1 επί της Παρί ανέκτησαν τις ελπίδες τους. Εντός έδρας έχουν άλλη δυναμική, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια δεν παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

Αρκετά ασταθής κι η Ντόρτμουντ φέτος. Το Σάββατο κέρδισε την Γκλάντμπαχ με 4-2, ενώ έχανε με 2-0 κι επέστρεψε στην τετράδα. Μέχρι στιγμής στο Champions League παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στην άμυνα, αφού έχει δεχτεί μόλις δύο γκολ. Στα δύο παιχνίδια με τη Νιούκαστλ έβγαλε χαρακτήρα και βάσει της ποιότητας που διαθέτει, οι αποδόσεις την αδικούν. Θα την στηρίξουμε με το combo Χ2 & over 0,5 στο 2.08 της WinMasters.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τρεις ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις στον πέμπτο όμιλο. Απόψε στο «Ντε Κάιπ», το Φέγενορντ – Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να κρίνει ποιες θα βρεθούν στους «16». Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων και της Λάτσιο επί της Σέλτικ νωρίτερα, η ολλανδική ομάδα θα μείνει εκτός συνέχειας. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι για τη Φέγενορντ το σημερινό παιχνίδι. Στο σπίτι της έχει κερδίσει όλα τα ματς πλην ενός φέτος και σκοράρει αρκετά, ενώ αντιμετωπίζει μια Ατλέτικο που έχει αλλάξει ρότα φέτος. Όπως έδειξε και το 3-2 του πρώτου αγώνα, αναμένουμε μια ανοιχτή αναμέτρηση με γκολ και από τις δύο πλευρές. Γι’ αυτό θα πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 2.14 της WinMasters.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

Κλείνουμε με ένα σχετικά αδιάφορο ματς, αφού Μάντσεστερ Σίτι και Λειψία έχουν ήδη κλειδώσει την πρόκριση στη φάση των «16». Θεωρητικά απόψε δίνουν τελικό πρωτιάς, όμως το γεγονός πως οι Γερμανοί χρειάζονται νίκη με τρία γκολ διαφορά και πάνω για να προσπεράσουν την Σίτι τα λέει όλα για την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Ακόμα κι έτσι, περιμένουμε να κάνουν την προσπάθειά τους. Από την άλλη, οι «πολίτες» είδαν το σερί 24 νικών στην έδρα τους να σταματά από τη Λίβερπουλ και δεύτερη σερί γκέλα στο «Έτιχαντ» δεν πρόκειται να αφήσουν να συμβεί. Θα πάρουμε το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.22 της Stoiximan.

Για την πρωτιά στη Βαρκελώνη, για την πρόκριση στο ΜιλάνοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για την πρωτιά στη Βαρκελώνη, για την πρόκριση στο Μιλάνο

Περισσότερα

Click to comment

Trending