Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ με το «καλησπέρα» στο 2.62 #Bats

Τέσσερις επιλογές και για σήμερα έχει ο #Bats, από την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Τους πρώτους τέσσερις ομίλους αφορούν τα ματς της Τετάρτης, με αποδόσεις που… προκαλούν. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Καίγονται για γκολ και νίκες

Στον πρώτο όμιλο το σκηνικό είναι αρκετά μπερδεμένο, καθώς πέρα από την Μπάγερν που έχει ήδη προκριθεί ως πρώτη, τρεις ομάδες διεκδικούν τη δεύτερη θέση. Η Γαλατασαράι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναμετρώνται στην Κωνσταντινούπολη, έχουν απόσταση ενός βαθμού, την στιγμή που η Κοπεγχάγη ισοβαθμεί με την τουρκική ομάδα στους τέσσερις. Εντός έδρας (και όχι μόνο) η Γαλατά παίζει επιθετικά και κοιτάζει κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως απέδειξε και στο ματς με την Μπάγερν, που πραγματοποίησε 20 τελικές. Όπως και στο «Ολντ Τράφορντ», μόνο εύκολο δε θα είναι το παιχνίδι για τη Γιουνάιτεντ, η οποία πάντως δείχνει ανεβασμένη. Δεδομένου κι ότι το σύνολο του Τεν Χαγκ δεν έχει περιθώριο για γκέλες, περιμένουμε να ρισκάρει και να παίξει πιο επιθετικά, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Όλα οδηγούν στο over 2,5 που τιμάται στο 1.61 από τη WinMasters.

Στο άλλο ματς των 19:30, για τον δεύτερο όμιλο, η Σεβίλλη υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Πρόωρος τελικός για τους γηπεδούχους που μόνο με νίκη μπορούν να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Συνεχίζουν να απογοητεύουν με τον Αλόνσο στον πάγκο, καθώς η μοναδική νίκη τους στα οκτώ ματς με τον Ουρουγουανό τεχνικό ήταν κόντρα σε ερασιτεχνική ομάδα για το κύπελλο. Η άμυνα των Ανδαλουσιάνων «μπάζει» και μόνο η επίθεση την κρατά ζωντανή στα παιχνίδια της. Εξίσου δυνατή επιθετικά η ολλανδική ομάδα, όμως μέχρι στιγμής στη διοργάνωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά. Με το goal/goal, που πληρώνει 1.63 στη WinMasters, ζευγαρώνουμε την προηγούμενή μας επιλογή και παίρνουμε το 2.62 της δυάδας.

Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου

Στο «Μουνισιπάλ Ντε Μπράγκα» διεξάγεται ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός της τρίτης θέσης για τον τρίτο όμιλο. Μπράγκα και Ουνιόν Βερολίνου έχουν από τρεις και έναν βαθμό αντίστοιχα, την στιγμή που η δεύτερη Νάπολι βρίσκεται στους επτά. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να συνεχίσουν και μαθηματικά στην Ευρώπη, ενώ ενδεχόμενη απώλεια της ιταλικής ομάδας στο «Μπερναμπέου» τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική, στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».

«Do or die» κατάσταση για τους φιλοξενούμενους, που αν χάσουν αποχαιρετούν την Ευρώπη. Πιθανότατα κι η ισοπαλία δε θα τους βολέψει αφού θα παραμείνουν στο -2 και θα χρειαστούν έναν ιδανικό συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική. Με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τον Γκρότε, η Ουνιόν έδειξε βελτίωση παρότι έμεινε στο 1-1 με την Άουγκσμπουργκ το Σάββατο. Έβγαλε θέληση στο γήπεδο και άξιζε το τρίποντο, σήμερα κάνει ντεμπούτο ο νέος προπονητής, Νέναντ Μπιέλιτσα. Θα την στηρίξουμε με κάλυψη, παίρνοντας το Χ2 & over 1,5 στο 2.27 της Stoiximan. Κι αν στραβώσει το ματς για τους γηπεδούχους, το 1-1 δε θα τους χαλάσει, οπότε μας καλύπτει κι αυτό.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Κοπεγχάγη

Με το 2-1 επί της Γαλατασαράι, η Μπάγερν εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Βαυαροί έχουν φτάσει τις 17 συνεχόμενες νίκες και τα 38 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στους ομίλους του Champions League. Πρόκειται για δύο σερί που θα θελήσουν να συνεχίσουν, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο βαθμολογικό διακύβευμα. Άλλωστε η Μπάγερν είναι η τελευταία ομάδα που θα χαριστεί στον αντίπαλο, και σήμερα απέναντι στην Κοπεγχάγη έχει την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη.

Οι Δανοί βρίσκονται στους τέσσερις βαθμούς και ποντάρουν στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Θα τα δώσουν όλα σήμερα, αλλά η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που δεν τους δίνει πολλές ελπίδες για αποτέλεσμα στο Μόναχο. Δεδομένου ότι η Μπάγερν έμεινε σε χαμηλές πτήσεις την Παρασκευή απέναντι στην Κολωνία, θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα επιθετικά απόψε. Παίρνουμε το over 3,5 γηπεδούχου στο 2.92 της Betsson.

Σοσιεδάδ – Σάλτσμπουργκ

Η πρόκριση τελείωσε, τώρα απέμεινε η πρωτιά για την Σοσιεδάδ στον τέταρτο όμιλο. Με το 2/2 επί της Μπενφίκα οι Βάσκοι έφτασαν τους δέκα βαθμούς, όσους έχει κι η Ίντερ. Προς το παρόν στην ισοβαθμία έχουν το πλεονέκτημα λόγω διαφοράς τερμάτων και ενδεχομένως αυτός ο παράγοντας να παίξει σημαντικό ρόλο στο τέλος. Από την άλλη, η Σάλτσμπουργκ θα τα δώσει όλα για την τρίτη θέση. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα την είναι αρκετή η ισοπαλία κόντρα στην Μπενφίκα την τελευταία αγωνιστική, οπότε δεν έχει λόγο να μην παίξει ανοιχτά και να μη διεκδικήσει το τρίποντο. Τα τρία under 2,5 σε τέσσερα ματς και για τις δύο ομάδες δεν αντιπροσωπεύουν το τι ποδόσφαιρο παίζουν. Εδώ θα μπουν γκολ, και γι’ αυτό θα πάμε με το over 2,5 στο 1.79 της Betsson.

Γκολ με το «καλησπέρα» στο 2.62ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ με το «καλησπέρα» στο 2.62

Περισσότερα

Click to comment

Trending