Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι προγνωστικά

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (83.186), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Πρώτος γύρος: Νάπολι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-3.
  • Η Ρεάλ έχει απολογισμό 4-1-0 στις πέντε αναμετρήσεις της με τη Νάπολι.
  • Σε τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal, το οποίο συνδυάστηκε με το over 3,5 στα τρία.
  • Η Ρεάλ μετρά 44 νίκες, 11 ισοπαλίες και 26 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Νάπολι έχει απολογισμό 6-7-10 κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Καθάρισε την Μπράγκα στο «Μπερναμπέου» και πέτυχε το 32/32 όσον αφορά τις προκρίσεις στους «16» του Champions League. Κινδύνεψε νωρίς στο ματς όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Τζαλό νικήθηκε από τον Λούνιν στο 6’. Ο Μπραχίμ Ντίαθ άνοιξε το σκορ στο 27’ και με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ έφτασε στο 3-0 χάρη σε γκολ των Βινίσιους (58’) και Ροντρίγκο (61’). Η «βασίλισσα» έφτασε στο 4/4, και πλέον ένας βαθμός της αρκεί για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν αυτό στην έδρα της Κάντιθ, στο οποίο επικράτησε εύκολα με 3-0. Πρωταγωνιστής ο Ροντρίγκο που σκόραρε δύο φορές (14’, 64’) και «σέρβιρε» το τρίτο γκολ στον Μπέλινγχαμ (74’). Σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Χιρόνα, οι «μερένγκες» ανέβηκαν στην κορυφή, ισοβαθμώντας με την καταλανική ομάδα.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Βινίσιους, Κουρτουά, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Μιλιτάο και Γκιουλέρ, ενώ ο Μόντριτς κι ο Κέπα είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Αλάμπα – Βαλβέρδε, Κρόος, Θεμπάγιος – Μπέλινγχαμ – Χοσέλου, Ροντρίγκο.

Ρεπορτάζ Νάπολι

Απογοήτευσε κόντρα στην Ουνιόν και ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της, μένοντας στο 1-1 με τη γερμανική ομάδα. Προειδοποίησε με γκολ του Ανγκισά που ακυρώθηκε στο 30’ και τελικά άνοιξε το σκορ με τον Πολιτάνο στο 39’ η Νάπολι, ωστόσο στο 52’ δέχτηκε την ισοφάριση από τον Φοφανά. Τελείωσε το ματς με 26 τελικές δίχως να βρει δεύτερο γκολ, κι έτσι η πρόκριση παραμένει ανοιχτή. Η ήττα που ακολούθησε από την Έμπολι κι η ρήξη του Γκαρσία με τους παίκτες έφεραν την απόλυση του Γάλλου τεχνικού. Τη θέση του στον πάγκο της ομάδας πήρε ο Ματσάρι, ο οποίος ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του ως προπονητής της Νάπολι. Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση, οι «παρτενοπέι» πήραν δύσκολο διπλό επί της Αταλάντα με 2-1 με σκόρερ τους Κβαρατσχέλια (44’) και Ελμάς (79’), ενώ ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Λούκμαν (53’).

Stat attack: Εκτός έδρας έχει απολογισμό 6-2-0 στη φετινή σεζόν.

Απουσίες: Μετά τον Μάριο Ρουί, και ο αναπληρωματικός αριστερός μπακ Ολιβέρα τραυματίστηκε. Εκτός επίσης είναι κι ο Λίντστρεμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Νάταν, Ζεσούς – Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι προγνωστικά

Η Ρεάλ συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχουν μαζευτεί. Απόψε θέλει έναν βαθμό για να κλειδώσει την πρώτη θέση και πιθανώς ο Αντσελότι να κάνει ροτέισον σε ορισμένες θέσεις. Εξαιρετική εκτός έδρας η Νάπολι και με νέο προπονητή, θα πάει για το θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη. Αξίζει το ρίσκο της ισοπαλίας, δεδομένου ότι θα βολέψει και τις δύο ομάδες. Στο 3.85 η συγκεκριμένη επιλογή στην Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending