Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύσκολες αποστολές για τις ελληνικές ομάδες #Bats

Προγνωστικά από Europa και Conference League περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats, με έξι επιλογές που φτάνουν μέχρι το 2.54.

Τα ματς όλων των ελληνικών ομάδων και όχι μόνο θα μας απασχολήσουν στα προγνωστικά της Πέμπτης με μονά, combo και δυάδα.

Προγνωστικά: ΑΕΚ – Μπράιτον

Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα με τέσσερις βαθμούς στις πρώτες δύο αγωνιστικές, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για την ΑΕΚ. Στα παιχνίδια με αντίπαλο τη Μαρσέιγ δεν κατάφερε να πάρει βαθμό, απογοητεύοντας ιδιαίτερα στο εντός έδρας παιχνίδι. Με ήττα σήμερα μένει και μαθηματικά εκτός συνέχειας, ενώ κι η ισοπαλία δύσκολα θα τη βολέψει. Στόχος είναι η νίκη, κάτι που πέτυχε και στον πρώτο γύρο στην Αγγλία με 3-2.

Από την πλευρά της η Μπράιτον έκανε αντίστροφη πορεία, αφού ξεκίνησε με έναν βαθμό σε δύο ματς αλλά έστρωσε τα πράγματα με το 2/2 επί του Άγιαξ. Με νίκη σήμερα κλειδώνει την πρόκριση και πάει για την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι δείχνει να μην υπολογίζει από έδρες και σίγουρα είναι ποιοτικότερη από την Ένωση. Δύσκολα θα κάνει τα λάθη του πρώτου αγώνα και παρά τις αρκετές της απουσίες, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε πως ο «δικέφαλος» δεν έχει κερδίσει κανένα από τα προηγούμενα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς στην «ΟΠΑΠ Αρένα». Στο 1.96 της Novibet δε γίνεται να αγνοήσουμε το διπλό.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα για τον πρώτο όμιλο, η Φράιμπουργκ υποδέχεται στο «Γιουρόπα Παρκ» τον Ολυμπιακό. Τελευταία ελπίδα για τους «ερυθρόλευκους» να διεκδικήσουν την πρόκριση με νίκη στη Γερμανία και συνδυασμό αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική. Η ομάδα του Στράιχ πάντως δεν πατάει καλά φέτος και μοναδική νίκη της στα τελευταία έξι παιχνίδια της είναι το 5-0 επί της Μπάτσκα Τόπολα. Βάζοντας στην εξίσωση την ανταγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο και το ότι οπωσδήποτε δεν άξιζε να χάσει στο ματς της πρώτης αγωνιστικής στο «Καραϊσκάκης», κινούμαστε προς τα δεξιά.

Πέρσι πήρε ισοπαλία ενώ βρισκόταν στα χειρότερά του, γιατί να μη φύγει με θετικό αποτέλεσμα και απόψε; Άλλωστε, η Φράιμπουργκ μπορεί να θέλει την πρωτιά αλλά δε θα την χαλάσει κι η ασφάλεια της ισοπαλίας, αφού είτε κερδίσει είτε όχι θα χρειάζεται νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να βγει πρώτη. Για να μη μακρηγορούμε, επιλογή μας το Χ2 στο 2.02 της Stoiximan.

Στουρμ Γκρατς – Ρακόφ

Στον τέταρτο όμιλο του Europa League μπορεί να ξεχωρίζει η αναμέτρηση Αταλάντα – Σπόρτινγκ, όμως το ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Στουρμ Γκρατς – Ρακόφ. Ένας βαθμός είναι αρκετός για να εξασφαλίσει την τρίτη θέση στους γηπεδούχους, οι οποίοι στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 1-0 στην Πολωνία. Ωστόσο, το -3 από τη δεύτερη θέση τους κρατά ζωντανούς στο κόλπο της πρόκρισης.

Δεδομένου ότι η αυστριακή ομάδα αγωνίζεται στην έδρα της και υπερέχει ποιοτικά αλλά και στο κομμάτι της εμπειρίας, εύλογα θεωρείται και το φαβορί. Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι η Ρακόφ είναι σε κακή φόρμα, έχει σημαντικές απουσίες και έχει και ματς με την πρωτοπόρο Σλασκ για το πρωτάθλημα το σαββατοκύριακο. Όλα αυτά μας οδηγούν στον άσο που πληρώνει 1.89 στη Novibet.

Προγνωστικά: Άλκμααρ – Ζρίνσκι

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, λίγοι θα περίμεναν η Άλκμααρ να βρίσκεται στην ισοβαθμία με την Ζρίνσκι για τον πέμπτο όμιλο του Conference League. Ακόμα πιο απρόσμενο είναι το γεγονός ότι οι Βόσνιοι υπερτερούν στην ισοβαθμία, έχοντας κερδίσει με 4-3 το πρώτο μεταξύ τους ματς ενώ έχαναν με 3-0. Για την Άλκμααρ, η οποία πέρσι έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Σήμερα θα τα δώσει όλα για να επανορθώσει και να φτάσει τους έξι βαθμούς, παίζοντας τα ρέστα της για την πρόκριση στην τελευταία αγωνιστική στην Πολωνία (σε περίπτωση που το Άστον Βίλα – Λέγκια Βαρσοβίας δε λήξει ισόπαλο). Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, η έδρα θα «σπρώξει» τους Ολλανδούς σε μια μεγάλη νίκη για να επιβεβαιωθεί το combo 1 & over 2,5, που πληρώνει 1.80 στη Novibet.

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός

Η Βιγιαρεάλ έχει μεγάλη ευκαιρία απόψε, στο «Θεράμικα», να κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League με νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Μαρθελίνο ξεκίνησε ιδανικά τη δεύτερη θητεία του με το «κίτρινο υποβρύχιο», πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη επί της Οσασούνα με σκορ 3-1. Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετώπισε τους «πράσινους» το καλοκαίρι ως προπονητής της Μαρσέιγ και έχει άσχημες αναμνήσεις από εκείνα τα παιχνίδια, οπότε διαθέτει κι ένα έξτρα κίνητρο να κυνηγήσει με κάθε τρόπο τη νίκη.

Το «τριφύλλι» ήταν κατώτερο των περιστάσεων στο «Βικελίδης» και προβλημάτισε, χάνοντας δίκαια με 2-0 από τον Άρη. Παράλληλα, προέρχεται από δύο σερί ήττες στην Ευρώπη από τη Ρεν. Το κλίμα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι και το καλύτερο, κι η συνθήκες της σημερινής αναμέτρησης είναι εναντίον του. Δύσκολα θα αντέξει στην Ισπανία, κόντρα σε μια ποιοτικότερη ομάδα. Ο άσος αξίζει στο 1.95 της Novibet.

Με την έδρα στη Φρανκφούρτη και τα γκολ στο Μπέρμιγχαμ

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ΠΑΟΚ παίζουν τελικό για την πρώτη θέση στον έβδομο όμιλο του Conference League, και την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Ο «δικέφαλος του βορρά» έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάει στη Γερμανία με διαφορά τριών βαθμών, μετά το 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα. Από καθαρή ατυχία δεν πήρε τη νίκη, αν και πρακτικά δεν αλλάζει κάτι. Στόχος είναι να μην ηττηθεί απόψε και να κερδίσει την αδιάφορη Ελσίνκι στην τελευταία αγωνιστική για να διατηρήσει τα κεκτημένα του, ενώ με διπλό σήμερα καθαρίζει την πρωτιά. Εντός έδρας πάντως η Άιντραχτ είναι πολύ ισχυρή, ακόμα κι αν προέρχεται από (την πρώτη) ήττα από την Στουτγκάρδη. Παίζεται στο 1.62 της Novibet ο άσος.

Τέλος, η Άστον Βίλα έχει την ευκαιρία να ξεμπερδέψει με την πρόκριση αν επικρατήσει απέναντι στη Λέγκια Βαρσοβίας. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους εννιά βαθμούς και βρίσκονται στο +6 από Ζρίνσκι και Άλκμααρ. Η ομάδα του Έμερι παίζει σε υψηλό ρυθμό κάθε φορά και σκοράρει κατά ριπάς, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της Premier League και την καλύτερη στον όμιλο. Κι οι Πολωνοί όμως μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, όπως φάνηκε στο 3-2 του πρώτου γύρου. Από όπου κι αν έρθουν τα γκολ, αυτό που θέλουμε είναι το over 2,5 στο 1.57 της Novibet, για να συμπληρωθεί η δυάδα μας και να φτάσει το 2.54.

Δύσκολες αποστολές για τις ελληνικές ομάδεςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δύσκολες αποστολές για τις ελληνικές ομάδες

Περισσότερα

Click to comment

Trending