Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μονακό – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Stade Louis II (3.000)
  • Πέρυσι και τα δύο ματς τα κέρδισε η Μονακό στην κανονική περίοδο.
  • Επικράτηση του Ολυμπιακού στο Final Four στην μεταξύ τους μονομαχία

Ρεπορτάζ Μονακό

Μία σκέτη… αστάθεια. Η Μονακό φέτος προβληματίζει και παρά τα πολλά χρήματα που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε. Οι αρκετοί Αμερικάνοι δεν βοηθούν ενώ ο Κέμπα Γουόκερ μοιάζει εκτός κλίματος. Τα «στοιχήματα» πάρα πολλά, ενώ παράλληλα έχει ηττηθεί δύο φορές σε ματς που δεν έπρεπε από Εφές και Βίρτους. Δύσκολα φέτος άμα συνεχίσει σε τέτοιο κλίμα θα πάει ψηλά, αφού ο ανταγωνισμός έχει μεγαλώσει. Μεσοβδόμαδα κέρδισε με μπόλικο rotation την ΛεΜαν και ετοιμάζεται για ένα αρκετά δύσκολο ματς τώρα.

 

Stat attack: Έχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας παρά εντός.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Λόιντ

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μεσοβδόμαδα ανακοίνωσε την μεταγραφή του Φίλιπ Πετρούσεφ, ενός πολύ αξιόλογου παίκτη που έρχεται από το ΝΒΑ να τον βοηθήσει αρκετά. Μαζί με τον Μήτρου-Λονγκ αποτελούν τους παίκτες με τους οποίους ο Μπαρτζώκας θα κλείσει το ρόστερ και η ομάδα θα είναι έτοιμη για την συνέχεια. Στο αγωνιστικό κομμάτι το 3/3 αποτυπώνει πλήρως την κυριαρχία του τις τελευταίες αγωνιστικές, πολύ σημαντικό crash test αυτό στο Μονακό, σε περίπτωση νίκης θα «βουλώσουν» αρκετά στόματα.

 

Stat attack: Over 85,5 στα δύο τελευταία του παιχνίδια.

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάτι νεότερο, εκτός ο Γκος. 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μονακό – Ολυμπιακός προγνωστικά

Το ματς είναι ο ορισμός της κόντρας. Καιρό έχει να κάνει διπλό ο Ολυμπιακός στο Μονακό, θα πιέσει αρκετά για αυτό μία ομάδα που δείχνει αυτοκαταστροφική. Το διπλό πληρώνει αξιόλογα στην Interwetten και μπαίνει στις επιλογές μας.

 

Μονό
20:00

Μονακό – Ολυμπιακός

2

2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending