Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για το κάτι παραπάνω στο 2.05 #Jimandrez

Κακός χαμός με πρώην άσο του Ολυμπιακού

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez «ρίχνει» τουφεκιά στην Γερμανία και ποντάρει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φράιμπουργκ.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με ελληνικό ενδιαφέρον και την μάχη του Ολυμπιακού στο μικροσκόπιο απέναντι στη Φράιμπουργκ. Δύσκολο ματς το οποίο βγάζει ένα πολύ ζουμερό σημείο για τα προγνωστικά μας. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Βολικά πράγματα στο Φράιμπουργκ

Ματς που μπορεί να μην έχει το κίνητρο ή την ανάγκη για βαθμούς όπως άλλα όμως θα κρίνει πολλά στο ψυχολογικό κομμάτι των δύο ομάδων ενώ οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επικρατήσουν ώστε να εξασφαλίσουν και τον Φεβρουάριο ευρωπαϊκή παρουσία. Στην περσινή εκδοχή της η συγκεκριμένη μονομαχία είχε τεράστιο φαβορί και χρειάστηκαν… τα πάντα ώστε να μην κερδίσουν οι Γερμανοί. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα. Οι γηπεδούχοι δεν παίζουν καλά, έχουν πολλά αμυντικά προβλήματα και δεν κερδίζουν. Δύο νίκες με το ζόρι κόντρα στη Τόπολα ενώ στο πρωτάθλημα είναι από αδιάφοροι ώς τελείως αναξιόπιστοι. Τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων το μαρτυρούν και ενδέχεται να υπάρξει μία κάποια γκρίνια άμα δεν έρθει το τρίποντο ούτε και σήμερα.

Από την άλλη η ομάδα του Μαρτίνεθ δυσκολεύτηκε αλλά τελικά επικράτησε του Παναιτωλικού, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός που έχει μπόλικη πειθαρχία αποδίδει καλά, ιδίως εκτός έδρας. Το ματς απέναντι στους Γερμανούς μπορεί να αποτελέσει άριστα μία καλύτερη αντιγραφή εκείνου που είδαμε στο Λονδίνο. Εξάλλου και η ισοπαλία δεν χαλάει καμία από τις δύο ομάδες.

Επιλογή μας το πλούσιο Χ2 για τα δεδομένα του ματς σε απόδοση άνω του διπλασιασμού.

Μονό
19:45

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Χ2

2.05
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending