Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βαλένθια – Μπασκόνια προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Βαλένθια – Μπασκόνια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Βαλένθια – Μπασκόνια προγνωστικά

  • Πέντε σερί νίκες της Μπασκόνια ανεξαρτήτως διοργάνωσης κόντρα στη Βαλένθια
  • Τρίτος ισπανικός εμφύλιος για φέτος.

Ρεπορτάζ Βαλένθια

Η Βαλένθια φέτος συνεχίζει στον μέτριο ρυθμό που μας έχει συνηθίσει. Λίγα πράγματα, ακόμα πιο λίγα αποτελέσματα από ένα σύνολο που έχει δυνατότητες αλλά δεν έχει βάθος. Τρανό το πρόσφατο ματς στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου δεν έκανε απολύτως τίποτα. Δύσκολα θα μπει στην δεκάδα, θα διεκδικήσει βέβαια ότι καλύτερο, καθώς εντός έδρας δείχνει πάντα καλύτερο πρόσωπο.

Stat attack: Έχει 5/5 ήττες στην διοργάνωση

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Ρεπορτάζ Μπασκόνια

Βελτιώθηκε μεν, δεν έδειξε ούτε αυτή πράγματα δε. Γενικά το κλίμα στη Μπασκόνια είναι καλύτερο αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ενώ το άπειρο ταλέντο που υπάρχει στο ρόστερ δεν εμφανίζεται τις στιγμές που πρέπει. Παρόλα αυτά με Ιβάνοβιτς προπονητή, υπάρχουν αρχές στο ρόστερ, καλές τοποθετήσεις και κυρίως παίζει άμυνα. Ηγέτης ο Τσίμα Μονέκε, αδίκησε τον εαυτό της στην ήττα με την Μονακό.

Stat attack: Over 80,5 στα 2/3 τελευταία εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Δεν έχει αναφερθεί κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Βαλένθια – Μπασκόνια προγνωστικά

Παιχνίδι για ειδικές καταστάσεις. Η Μπασκόνια ενδέχεται να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη και να πάρει το ματς με τον τρόπο της, επιλογή το διπλό σε αξιόλογη απόδοση.

Μονό
21:30

Βαλένθια – Μπασκόνια

2

2.30
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending