Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δολοφόνος έτοιμος να πληρώσει #Dogass

Δολοφόνος έτοιμος να πληρώσει

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass με μία επιλογή από την αναμέτρηση της Μιτελντόιτσερ με τους Τάουερς.

Καλημέρα σε όλους. Αν και έπαιξε λιγότερο από ότι περίμενα ο Κλίβελαντ, έβγαλε την πολυπόθητη ασίστ και είχαμε άλλη μία κερδισμένη μέρα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τη γερμανική BBL ,που όσοι με παρακολουθείται γνωρίζεται ότι της έχω μία Α αδυναμία στα προγνωστικά.

Προγνωστικά μπάσκετ: Βγαίνει μπροστά ο φονιάς

Πάμε στα δικά μας. Στο μακρινό Βάισενφελς η τοπική Μιτελντόιτσερ αντιμετωπίζει τους κακούς φέτος Τάουερς. Το καλό σερί των γηπεδούχων με τρεις νίκες, που ήταν και οι μοναδικές στην κατηγορία, σταμάτησε εντός έδρας, από την Βούρτζμπουργκ εντός έδρας με 72-88. Μπροστά τους θα βρουν τη δυσάρεστη έκπληξη της κατηγορίας Τάουερς. Αν οι αποδόσεις ήταν μεγαλύτερες, ίσως πήγαινα με τη νίκη της Μιτελντόιτσερ. Τώρα θα πάρω ένα ειδικό που μου αρέσει αρκετά και σε αυτή τη στήλη μας έχει πληρώσει πάλι φέτος. Βέβαια τότε, οι εταιρίες δεν είχαν πάρει χαμπάρι την εκτελεστική δεινότητα του Τζόναθαν Στόουβ. Σήμερα οι αποδόσεις του over 1,5 εύστοχου τρίποντου του είναι στο ελκυστικό 2.27.

Για άνθρωπο που σουτάρει από τέσσερα έως οχτώ τρίποντα μ.ο δεν θα μου κάνει εντύπωση να βρει το χέρι του και να περάσει σχετικά εύκολα το over 1,5. Ενημερωτικά στην προηγούμενη αναμέτρηση σούταρε επτά!

Ειδικό
21:00

Μιτελντόιτσερ – Τάουερς

Στόουβ over 1,5 εύστοχο τρίποντο

2.27
BET: 40 units
Ειδικό
21:00

Μιτελντόιτσερ – Τάουερς

Στόουβ over 2,5 εύστοχο τρίποντο

5.10
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending