Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Με Μπερτόγλιο και Γκαρσία κόντρα στον Ολυμπιακό

 

Με απουσίες η αποστολή του Βόλου στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τους Πειραιώτες

Χωρίς βασικά του στελέχη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αύριο Κυριακή (3/12) ο Βόλος τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Ο Άνχελ Λόπεθ ανακοίνωσε την αποστολή της Βιλιώτικης ομάδας, στην οποία βλέπουμε τόσο τον Μπερτόγλιο, όσο και τον Γκαρσία, με τον πρώτο να ξεπερνά τον τραυματισμό του και τον δεύτερο να εκτίει την ποινή, από την αποβολή του (2 κίτρινες) στο παιχνίδι της Κρήτης με τον ΟΦΗ.

Όπως τονίσαμε όμως ο κυανέρυθρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες…

Συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τάχατος και Μπαριέντος, ο οποίος όμως είναι και τραυματίας, ενώ εκτός έμειναν φυσικά και οι Παπαδόπουλος, Σιαμπάνης.

Η αποστολή

Κόστιτς, Καλαμπούκας, Μύγας, Άλχο, Σιέλης, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Γκλάβτσιτς, Μεταξάς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Κορνέτ, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Γκαρσία και Μωραϊτης.

 

Μπορεί να είναι εικόνα φούτμπολ, ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "Stoiximan C. SQUAD LIST FESTE GOALKEEPERS KOSTIC KALAMPOUKAS 我 MIDFIELDERS KITSOS METAXAS GLAVCIC TROUILLET KARAGIANNIS ENGIN COMBA BERTOGLIO CORNETTE DEFENDERS ALHO MIGAS SIELIS KALOGEROPOULOS ASLANIDIS LUNA VOLOS VS OLYMPIACOS 03.12.23 16:30 FORWARDS GARCIA MORAITIS Admiral COACH ANGELLOPEZ ANGEL novibet @VOLOSFC VOLOSFC.COM #MIAPOLIMIAOMADA"

Trending