Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες Σαββάτου, από 4.13 και βάλε#TheMagician

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician, με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Καλημέρα σας και καλό μήνα. Μπήκαμε στον Δεκέμβριο, σ’ ένα γεμάτο από παιχνίδια μήνα, όπου θα ξεχωρίσουν οι ομάδες που θέλουν να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Για σήμερα Σάββατο επιλέξαμε στα προγνωστικά μας, ομάδες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, σε πολύ συμφέρουσες αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε….

Προγνωστικά: Με στόχο την κορυφή

Εκκίνηση από την Γερμανία. Στο 0-0 κόλλησε η Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη για το Champions League με αντίπαλο την Κοπεγχάγη, όντας άνετη βαθμολογικά και έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου. Εντός συνόρων πετάει από νίκη σε νίκη και στην έδρα της ειδικά προσφέρει και θέαμα. Πρωτεργάτης ο Κέιν, ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ με 18 τέρματα σε δώδεκα αγώνες. Κυνηγάει σταθερά στην βαθμολογία την Μπάγερ Λεβερκούζεν, ελπίζοντας σε γκέλα της, ώστε να ανέβει στην κορυφή. Η ουραγός Ουνιόν Βερολίνου μετά από εννέα σερί ήττες, πήρε ισοπαλία στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Προτελευταία στην βαθμολογία με επτά βαθμούς, αδυνατεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο, έχοντας πολλά προβλήματα σ’ όλες τις γραμμές. Την Τετάρτη αν και έπαιζε με παίχτη παραπάνω απέναντι στην Μπράγκα, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα της μένοντας στην ισοπαλία (1-1).

Σημείο: Οι γηπεδούχοι θα παίξουν από το πρώτο λεπτό για την νίκη, απέναντι στην σταθερά προβληματική φέτος Ουνιόν Βερολίνου. Επιλογή ο άσος και over 3,5 και να σκοράρει ο Κέιν με απόδοση 2.15 στην Stoiximan.

Να παραμείνει στην εξάδα

Βυθισμένη στην μετριότητα η Γκλάντμπαχ. Εκεί που πάει να κάνει ένα βήμα μπροστά και να ξεφύγει από το μέσο της βαθμολογίας, θυμάται και επαναλαμβάνει τις κακές της εμφανίσεις. Διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά με σταθερά αμυντικά προβλήματα, έχει δεχθεί τέρμα στις έντεκα από τις δώδεκα αγωνιστικές μέχρι στιγμής. Αντίθετα η Χόφενχαιμ, διατηρείται εδώ και δέκα αγωνιστικές στις πρώτες έξι θέσεις της βαθμολογίας. Με τους 20 βαθμούς της, βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας συγκεντρώσει τους 16 από αυτούς εκτός έδρας. Έχει σκοράρει σ ‘όλους τους αγώνες τους πρωταθλήματος, ενώ για πρώτη φορά έχει μείνει μακριά από την νίκη για τρία σερί ματς.

Σημείο: Ψίχουλα πληρώνει το goal/goal, οπότε στρέφομαι στο Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.91 στην Novibet.

Προγνωστικά: Θα κοπιάσουν οι γηπεδούχοι

Πάμε Αγγλία. Η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπρέντφορντ, την προηγούμενη αγωνιστική και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ισοπαλία μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ανεβαίνοντας μόνη πρώτη στην βαθμολογία. Ακολούθησε το 6-0 επί της Λανς μεσοβδόμαδα για να πιστοποιήσει την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα του Αρτέτα. Άλλωστε ο πήχης έχει μπει ψηλά, με κύριο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Επιθετικά είναι υπερηχητική, αλλά αμυντικά δέχεται φάσεις. Η Γούλβς δεν βρήκε δίχτυα μόνο την πρώτη αγωνιστική. Έκτοτε σκόραρε σε δώδεκα σερί, ενώ μετράει δέκα(!) σερί goal/goal. Θα μπορούσε να βρίσκεται υψηλότερα στην βαθμολογία, αλλά τα αμυντικά κενά την κρατάνε πίσω. Θα βγάλουν φάσεις για γκολ και ξέρουν πως απέναντι σε μεγάλες ομάδες, δεν μπορούν να τις σπαταλήσουν.

Σημείο: Με πολύ καλή απόδοση θα κρατήσω το goal/goal με απόδοση 2.15 στην Novibet.

Αντέχουν δυο καρπούζια;

Μετακομίζουμε στην Ιταλία. Η Λάτσιο επιβλήθηκε της Σέλτικ την Τετάρτη με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Στο πρωτάθλημα όμως έχουν μείνει αρκετά πίσω. Για πρώτη φορά φέτος έχουν μείνει τρία παιχνίδια μακριά από την νίκη και για να μην χάσουν το επόμενο ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να επανέλθουν στις νίκες. Μία του ύψους, μία του βάθους για το συγκρότημα του Σάρι που δεν μπορεί εύκολα να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα. Η Κάλιαρι από την άλλη έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα με τρεις βαθμούς σε εννέα παιχνίδια, συγκέντρωσε επτά στα τελευταία τέσσερα (με ισάριθμα goal/goal), παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα, βγαίνοντας έστω και στην ισοβαθμία από την επικίνδυνη ζώνη. Θα κυνηγήσει τις ελπίδες της σήμερα, ώστε να κλέψει βαθμούς, εκμεταλλευόμενη και την έξτρα κούραση των γηπεδούχων.

Σημείο: Θα κρατήσω το over 2,5 με απόδοση 1.92 στην Novibet.

Προγνωστικά: Με φόρα η <<Βασίλισσα>>

Με συγκάτοικο την Χιρόνα στην κορυφή της <<La Liga>>, η Ρεάλ Μαδρίτης παρόλο τους τραυματισμούς σε βασικούς παίχτες, συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις. Τελευταία επικράτησε της Νάπολι με 4-2, κάνοντας το 5/5 στον όμιλο του Champions League. Χώρος για εφησυχασμό δεν υπάρχει, καθώς ακολουθούν με τέσσερις βαθμούς διαφορά, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίχτες του Αντσελλότι θα δώσουν σήμερα ρυθμό στο ματς, καθώς θ’ αντιμετωπίσουν την Γρανάδα.  Την δεύτερη δηλαδή χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με την χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας (μόλις ένα). Πολλά γκολ δέχονται οι φιλοξενούμενοι, με τους μπουκ να τους έχουν δικαιολογημένα με απόδοση 1.28, φαβορί για υποβιβασμό.

Σημείο: Καθαρή νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι, χωρίς να μπλέξουν σε αγχώδεις καταστάσεις. Θα κρατήσουμε τον άσο και over 2,5 και να σκοράρει ο Ροντρίγκο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, απόδοσης 2.45 στην Stoiximan.

Με σύμμαχο την παράδοση

Επόμενη στάση Πορτογαλία. Δεν θα κουράσω πολύ στο παιχνίδι Φαμαλικάο – Πόρτο. Οι γηπεδούχοι δεν τα πηγαίνουν άσχημα φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι στην ένατη θέση με 16 βαθμούς, τρεις πίσω από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σκληροτράχηλη ομάδα, που όποιος την υποτιμήσει το πληρώνει. Πολύ καλύτερη εντός απ’ ότι εκτός έδρας, θα προσπαθήσει να βρει τρεξίματα απέναντι στην Πόρτο, η οποία ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στην Βαρκελώνη. Δεν υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα για τους φιλοξενούμενους, καθώς βρίσκονται στο -3 από Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβώνας, που είναι στην κορυφή. Η προϊστορία δείχνει πολλά γκολ στο ζευγάρι, με 4/4 goal/goal και over 2,5 στην έδρα της Φαμαλικάο.

Σημείο: Πολύ καλύτερη ομάδα φυσικά η Πόρτο αλλά θα πιέσουν οι γηπεδούχοι για να σκοράρουν. Κρατάμε για τα προγνωστικά μας, το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.25 στην Novibet.

Προγνωστικά: Ανώτερη σ’ όλα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ΟσασούναΣοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει και παρουσιάζουν μια μικρή πτώση στην απόδοση τους. Είναι στην 14η θέση με 14 βαθμούς. Βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν, αλλά η άμυνα δέχεται πολλές φάσεις από τους αντιπάλους. Αποτέλεσμα αυτών να δέχονται στις περισσότερες των περιπτώσεων πάνω από ένα τέρμα. Χαρακτηριστικά έχουν 8/8 ήττες με over 1,5 γκολ. Η Σοσιεδάδ συνεχίζει και αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ακόμα και όταν δεν κερδίζει, όπως το 0-0 εντός με την Σάλτσμπουργκ την Τετάρτη, είναι εξαιτίας της κακής τελικής προσπάθειας. Έχει κατοχή μπάλας, την κυκλοφορεί έξω από την αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες να σκοράρει. Ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Έμεινε πίσω βαθμολογικά και χρειάζεται νίκη για να πλησιάσει.

Σημείο: Σε πολύ καλή απόδοση, κρατάω το over 1,5 γκολ για την Σοσιεδάδ με 2.50 στην Novibet.

Ώρα για γκολ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Χερακλες – Σπάρτα Ρότερνταμ. Οι γηπεδούχοι σταμάτησαν το αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη, με άνετη εκτός έδρας επικράτηση επί της Αλμίρε με 5-0. Ανέβηκε κατηγορία φέτος και φαίνεται πως θα παραμείνει με το επιθετικό τρόπο παιχνιδιού της. Αγωνίζεται ανοιχτά, χωρίς σκοπιμότητες, με στόχο την νίκη. Απόρια αυτού, τα δέκα συνεχόμενα over 2,5 που τρέχει στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν και φέτος να τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα. Είναι στην έκτη θέση με 18 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο. Δεν διαθέτει κάποιον αστέρα, ούτε έχει ακριβό ρόστερ. Λειτουργεί πολύ καλά ως ομάδα, ως σύνολο, σκοράροντας μάλιστα με μεγαλύτερη ευχέρεια εκτός παρά εντός έδρας. Έχει 4/6 over 2,5 εκτός έδρας.

Σημείο: Το παιχνίδι αναμένεται να έχει τέρματα. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.66 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Click to comment

Trending