Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελληνικά γκολ και combo έως 1.80

Με δύο αναμετρήσεις από το ελληνικό κουπόνι κινείται ο #Klhmats με combo και γκολ σε αποδόσεις 1.75 και 1.80.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Αφήνουμε πίσω μας το Σάββατο και πιάνουμε το γεμάτο κουπόνι της Κυριακής, έχοντας εκ νέου επιλογές από τη Stoiximan Super League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Ξεκινάω με το Βόλος – Ολυμπιακός. Μεγάλη η διαφορά ποιότητας, οι φιλοξενούμενοι με το μαχαίρι στα δόντια και αναγκασμένοι για μία πειστική εμφάνιση, τη στιγμή που στη Μαγνησία θα βρεθούν περισσότεροι από 5.000 φίλοι τους. Τελευταία πιθανότατα παρουσία του Μαρτίνεθ στην άκρη του πάγκου, θα κρατήσω το διπλό με τον Ολυμπιακό να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Συνεχίζω με το Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα. Δύστοκοι οι φιλοξενούμενοι, προβληματίζουν όταν φτάνουν απέναντι στην αντίπαλη εστία. Μεταλλαγμένος ο Ατρόμητος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο κόουτς Ίλιτς έφερε αποτελέσματα και διαφορετική ψυχολογία. Κρατάω το anytime score του 1-0 εδώ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending