Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (55.097), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σάιμον Χούπερ.
  • Η Τότεναμ υπερτερεί στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ήττες.
  • Στα τελευταία επτά παιχνίδια ως γηπεδούχος, η Σίτι μετρά πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Το no goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Την πρώτη εντός έδρας απώλειά της μέσα στο 2023 υπέστη η Σίτι, μένοντας στο 1-1 με τη Λίβερπουλ. Ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 27’ και σκόραρε για πρώτη φορά απέναντι στους «κόκκινους». Η Σίτι ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως η Λίβερπουλ κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό σουτ του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 80’. Δεύτερη συνεχόμενη απώλεια για τους «πολίτες» που υποχώρησαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από την Άρσεναλ που έχει έναν βαθμό παραπάνω. Ακολούθησε η νίκη με 3-2 επί της Λειψίας, η οποία σφράγισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο του Champions League για την ομάδα του Γκουαρδιόλα. Παρότι οι Γερμανοί προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ του Οπεντά, η Σίτι πήρε τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ των Χάαλαντ (54’), Φόντεν (70’) και Άλβαρεζ (87’).

Stat attack: Δεν έχει μείνει χωρίς νίκη σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος από την σεζόν 2017-18.

Απουσίες: Μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Ντε Μπρόινε, καθώς ο Νούνες κι ο Στόουνς είναι αμφίβολοι, ενώ ο Κόβασιτς επέστρεψε στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της και ηττήθηκε τελικά με 2-1 στην έδρα της από την Άστον Βίλα για τη 13η αγωνιστική της Premier League. Ξεκίνησε εντυπωσιακά χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες (Ουντόγκι 3’, δοκάρι Κουλουσέφσκι 4’), για να προηγηθεί τελικά με τον Λο Σέλσο στο 22’. Δύο λεπτά αργότερα ο Γουότκινς ισοφάρισε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ. Οι φιλοξενούμενοι τελικά πέτυχαν το 1-1 στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου με τον Τόρες, κι έφτασαν στην ανατροπή με τον Γουότκινς στο 61’. Έκτοτε η Τότεναμ κυριάρχησε κι είχε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σώσει τον βαθμό. Στην πέμπτη θέση με 26 βαθμούς πλέον το σύνολο του Ποστέκογλου, που γίνεται η πρώτη ομάδα από το 2014 που προηγείται αλλά χάνει σε τρεις σερί αναμετρήσεις.

Stat attack: Έχει σκοράρει και στα 14 επίσημα ματς της φέτος.

Απουσίες: Τραυματίες οι Μάντισον, Φαν Ντε Φεν, Ρισάρλισον, Σαρ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς, Σόλομον, Σεσενιόν, Γουάιτμαν και Φίλιπς. Παραμένει τιμωρημένος ο Ρομέρο, ενώ αντίθετα εξέτισε την ποινή του ο Μπισούμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Έμερσον, Ντέιβις, Ουντόγκι – Μπισούμα, Χόιμπιεργκ – Τζόνσον, Κουλουσέφσκι, Χιλ – Σον Χέουνγκ-Μιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ προγνωστικά

Παρότι μόλις τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, οι αποδόσεις είναι απόλυτα λογικές. Η Σίτι θέλει την επιστροφή στις νίκες και η πληγωμένη, ψυχολογικά αλλά και κυριολεκτικά -λόγω τραυματισμών- Τότεναμ δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Πάντως δε θα κλειστούν πίσω οι φιλοξενούμενοι κι έτσι μπορεί να ανοίξει το σκορ, όπως συνέβη και στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο «Έτιχαντ». Πάμε με το combo 1 & over 3,5 στο 2.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending