Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με 3.40 μπαίνει ο Δεκέμβρης #Psyradios

προγνωστικά

Ο #Psyradios επιστρέφει με τέσσερις επιλογές από την σημερινή ημέρα στη γερμανική Bundesliga.

Καλημερίζω άπαντες. Καλό μήνα να έχουμε με υγεία και τύχη. Ο Νοέμβρης απεδείχθη κάκιστος, αφού ροκάνισε τα κέρδη δυο μηνών και μας πήγε ουσιαστικά πίσω, ακριβώς από εκεί που ξεκινήσαμε. Στο πρόγραμμα είναι και τα κακά διαστήματα, αλλά όσο παίζουμε αυστηρά με σταθερό μικρό ποντάρισμα, οι απώλειες είναι ελεγχόμενες. Η σεζόν έχει αρκετό δρόμο μπροστά της, πάμε λοιπόν για τα πρώτα προγνωστικά του Δεκέμβρη από τη Γερμανία και τη Bundesliga.  

Προγνωστικά: Δυάδα στο 2.75 με αμφίσκορα, μια ισοπαλία και ένας σκόρερ 

Μάιντζ  – Φράιμπουργκ: Μόλις μία νίκη στις τελευταίες 14 επισκέψεις τους στο Μάιντζ οι φιλοξενούμενοι, αλλά μετά το 5-0 εναντίον του Ολυμπιακού μεσοβδόμαδα, έρχονται αγριεμένοι με μπροστάρη τον Γκρέγκοριτς. Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, δείχνουν αντανακλαστικά μετά την παραίτηση του Σβένσον, δύσκολα θα δούμε σβηστό ματς. Από ένα γκολ για κάθε ομάδα λοιπόν και βλέπουμε ζωντανά ό,τι άλλο προκύψει.  

Άουγκσμπουρκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Άλλη ομάδα η γηπεδούχος από τη στιγμή που ανέλαβε ο Θόρουπ τα ηνία της. Σαφώς πιο δραστήρια και επιθετική παραμένει αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Η Φρανκφούρτη χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, οπότε αναμένω και εδώ να δούμε τουλάχιστον από ένα γκολ για κάθε ομάδα αλλά και μια πιθανή ισοπαλία στο τέλος, αποτέλεσμα που επιβεβαιώνουν αμφότερες πολύ συχνά στη φετινή σεζόν. 

Και bet builder στο 3.40 

Λεβερκούζεν  – Μπορούσια Ντόρτμουντ:  Οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει σε όλα τα ημίχρονα που έχουν παίξει μέχρι στιγμής στη Λίγκα. Οι Βεστφαλοί, μετά τη πρόκριση τους στο Champions League στρέφουν τη προσοχή τους στο πρωτάθλημα, έχοντας μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Επιθετική ποιότητα διαθέτουν αμφότερες οπότε αναμένω παιχνίδι με γκολ και μάλιστα εκατέρωθεν. Ένα ζητώ να μπει στο πρώτο και άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο, επιλογή που διπλασιάζει και που εκτοξεύεται αν προσθέσω στα ζητούμενα και μια τελική του Γκριμάλντο, με τον Ισπανό να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και να αποτελεί μόνιμη πηγή κινδύνου με τις επελάσεις και το τρομερό του σουτ.

Δες όλο το live bet του Psyradios με ένα κλικ

Δυάδα απόδοσης 2.75
16:30

Μάιντζ – Φράιμπουργκ

Goal/goal

1.69
20:30

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Goal/goal

1.63
BET: 20 units
Σκόρερ
16:30

Μάιντζ – Φράιμπουργκ

Γκολ Γκρέγκοριτς

3.50
BET: 5 units
Combo
18:30

Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ

Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & οver 1,5 στο 2ο ημίχ. & Γκριμάλντο over 0,5 σουτ στην εστία

3.40
BET: 10 units
Μονό
00:30

Άουγκσμπουργκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Χ

3.60
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending