Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Άρης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Μοχάμεντ Αλ-Χακίμ.
  • Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετρά η ΑΕΚ απέναντι στον Άρη.
  • Σε επτά από τα τελευταία οκτώ μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5, ενώ σε έξι από αυτά συνδυάστηκε με το goal/goal.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Τα… χρειάστηκε στους «Ζωσιμάδες» μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, καθώς κινδύνεψε να χάσει το τρίποντο στο τέλος. Η ΑΕΚ προηγήθηκε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 7ο λεπτό με τον Τσούμπερ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να… καθίσει πάνω σε αυτό το σκορ και απειλήθηκε σε κάποιες περιπτώσεις, αν και δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα. Με αυτή τη νίκη έφτασε τους 27 βαθμούς και παρέμεινε στην τρίτη θέση (ισόβαθμη με τον 2ο Ολυμπιακό), στο -1 από την κορυφή. Δεν κατάφερε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και την Πέμπτη, καθώς γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 1-0 από την Μπράιτον. Ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του γηπέδου, όμως ένα πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Ζοάο Πέδρο, η κόκκινη του Γκατσίνοβιτς και μια σειρά χαμένων ευκαιριών της κόστισαν. Έτσι, η Ένωση αποκλείστηκε και επίσημα από την επόμενη φάση, θέλοντας έναν βαθμό στο Άμστερνταμ για να συνεχίσει στο Conference League.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς της σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Μετά τους Λιβάι Γκαρσία, Γιόνσον, Κάλενς και Γαλανόπουλο που έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζονταν, πλέον τραυματίας είναι κι ο Στάνκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε.

Ρεπορτάζ Άρη

Την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με 2-0 του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε ένα ισορροπημένο ματς που και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν μετά από τραγικό λάθος του Μπρινιόλι που εκμεταλλεύτηκε ο Μορόν, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα στο 43’. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεσή τους και είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Κουέστα. Αντίθετα, οι αντεπιθέσεις των Θεσσαλονικέων δημιουργούσαν πάντα προβλήματα στην αντίπαλη πλευρά, και μία από αυτές κατέληξε σε γκολ του Μενέντεζ για το 2-0 στο 72’. Με αυτό το τρίποντο ο Άρης έφτασε τους 20 βαθμούς και παρέμεινε στο -6 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια του επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Απουσίες: Τραυματίες οι Φεράρι, Ματαρίτα, Ρουπ, Μάνου Γκαρθία και Πάβισιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζιλ, Φερστράτε – Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Μορόν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Άρης προγνωστικά

Σκοράρει με μεγάλη δυσκολία τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ παρά τη μεγάλη παραγωγικότητά της στον τομέα των τελικών προσπαθειών. Θα αντιμετωπίσει μια σφιχτή και σκληροτράχηλη ομάδα απόψε, η οποία ψάχνει δεύτερο διαδοχικό μεγάλο αποτέλεσμα. Πάντως, το αμφίτερμα «φοριέται» αρκετά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και μπορεί να επιβεβαιωθεί και απόψε. Θα το επιλέξουμε στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending