Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

ΑΡΗΣ Χωριανόπουλος: «Παλέψαμε σε μία δύσκολη έδρα, οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά»

 

Ο βοηθός προπονητής του Άρη στάθηκε στις λεπτομέρειες που έπαιξαν ρόλο για την ήττα της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη στην “OPAP Arena”, επικρατώντας 1-0 του ανταγωνιστικού Άρη για την 13η αγωνιστική της Super League. Mετά το φινάλε του ματς, ο βοηθός προπονητή των “κίτρινων”, Γιώργος Χωριανόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στις λεπτομέρειες.

Μεταξύ άλλων, ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου υποστήριξε πως η ομάδα του στάθηκε επάξια σε μία δύσκολη έδρα και πως πάλεψε…στα ίσα κόντρα στην “Ένωση”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο Γιώργος Χωριανόπουλος:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό. Νομίζω πως σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσος απέναντι στην ΑΕΚ, ξέρουμε τη δυναμική της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, σε αυτό το γήπεδο, σε αυτό το παιχνίδι, οι ευκαιρίες που δημιουργείς όταν δεν γίνονται γκολ, αυτόματα σου δημιουργούν μία έξτρα πίεση.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια αυτού του επιπέδου, η λεπτομέρεια κανει τη διαφορά, μία στατική φάση μας στοίχισε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας, είχαμε αρκετές προϋποθέσεις χωρίς την τελική μας ενέργεια σωστή, νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες εις βάρος μας.

Η μεγάλη ευκαιρία του Μορόν στο τέλος του πρώτου μέρους είναι μία φάση που μπορεί να αλλάξει όλη τη ροή και την εικόνα του παιχνιδιού. Βέβαια ο Μορόν αποδεδειγμένα είναι ένας παίκτης που έχει το εύκολο γκολ, δεν τα κατάφερε εκεί, θα τα καταφέρει σε άλλο παιχνίδι, δεν προβληματίζομαι για αυτό. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, από μία μεγάλη ευκαιρία.

Είχαμε πει από την αρχή με τα παιδιά ότι θα έρθουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, νομίζω πως με την εμφάνισή μας το δείξαμε, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες εις βάρος μας».//Γ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending