Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Το σύστημα πληγώθηκε

 

Γενναίος όπως και μεγαλόψυχος ο Βόλος που πλέον εμπνέει εμπιστοσύνη

Του ΑΚΗ ΜΠΟΥΚΛΑ

Όλοι τον είχαν χαμένο από… χέρι, λίγο οι πολλές απουσίες και πολύ περισσότερο η εικόνα που έβγαζε όπως και το όνομα του αντιπάλου (και στην Ελλάδα το όνομα αρκεί στο να γίνει η “δουλειά”), όμως τους διέψευσε όλους!

Ο Βόλος δεν χαρίστηκε στους “ερυθρόλευκους” του Πειραιά, τους οποίους υποχρέωσε σε οδυνηρή ισοπαλία και τους γέμισε με γκρίνια και πολλά προβλήματα, όχι ότι δεν είχαν, αλλά φιλοδοξούσαν με μία “5άρα” να τα έκρυβαν κάτω από το χαλί…

Η φιλοδοξία τους αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, γιατί πολύ απλά ο Βόλος του Άνχελ Λόπεθ πλέον είναι γενναίος και δεν φοβάται, χτυπά όλα τα παιχνίδια, παλεύει, αγωνίζεται, μάχεται και έγινε και πάλι “σκληρό καρύδι” για τους “big”.

Το “ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε…” δεν βγήκε στους κακομαθημένους του Πειραιά, που έχουν συνηθίσει αλλιώς το δικό τους ποδόσφαιρο…

Τι εννοώ; Βλέπουμε και ακούμε πράγματα και θαύματα από το βράδυ της Κυριακής, με τα κόκκινα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για σφαγή άνευ προηγουμένου του “Θρύλου”, γιατί το VAR λειτούργησε για τον λόγο που ο Έλληνας φορολογούμενος το πλήρωσε: Να αποδίδει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Αυτό έγινε στο Πανθεσσαλικό, το VAR απέδωσε δικαιοσύνη…

Ακριβώς επειδή η δικαιοσύνη είναι τυφλή και δεν βλέπει στην περίπτωσή μας χρώματα και ομάδες, το παιχνίδι ήταν δίκαιο!

Δύο πέναλτι για τον “μικρό” Βόλο κόντρα στον “μόνιμο πρωταθλητή” μας…

Δύο άκυρα γκολ πάλι για τον “πρωταθλητή” μας…

Τρέλα!!!

Δεν το αντέχει αυτό το σύστημα των “big”!!!

Στα τηλεοπτικά πάνελ των “big” καναλιών, απαιτούσαν τον αποκεφαλισμό των Παπαπέτρου και Γκορτσίλα, των διαιτητών δηλαδή που τόλμησαν να πράξουν το αυτονόητο: Να αποδώσουν δικαιοσύνη στο παιχνίδι και όχι την “δικαιοσύνη” που αυτοί έχουν συνηθίσει κι έχουν κάνει “καθεστώς” στο ποδόσφαιρό μας.

Όχι ρε παιδιά, δεν είναι έτσι τα πράγματα…

Οι “μικροί” δεν είναι μόνο καλεσμένοι στην γιορτή σας…

Καλό είναι που και που να σας βάζουν δύσκολα – απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά να τους αφήνουν – μήπως και φτιάξει επιτέλους το άθλημα και στην χώρα μας.

Μήπως και γίνεται “μάγκες” και εκτός συνόρων, που οι “5αρες” και οι “σφαλιάρες” έχουν γίνει κατεστημένο δικό σας!

Όσο τώρα για τον Βόλο του Άνχελ Λόπεθ; Έφερε στην ομάδα πίστη και την χαμένη της αυτοεκτίμηση!

Πλέον ο Βόλος θυμίζει την ομάδα που έμαθε ολόκληρη η Ελλάδα, να παλεύει δηλαδή και να διεκδικεί όλα τα παιχνίδια του, ανεξαρτήτου αντιπάλου…

Τι κι αν δεν έπαιζαν χθες οι Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, τι κι αν κατέβηκε με έναν τερματοφύλακα για άλλο ένα ματς, τι κι αν στην πορεία του αγώνα αποχώρησε με τραυματισμό και ο Λούνα;

Λεπτομέρειες για τον γενναίο Βόλο…

Όσο για το άλλο θέμα που προέκυψε με την συνέχιση του παιχνιδιού, ο Βόλος στάθηκε μεγαλόψυχος γιατί δέχθηκε να βγει στο γήπεδο για να τελειώσει το παιχνίδι.

Και ο Ολυμπιακός γλίτωσε από μία νέα εξοντωτική ποινή, ίσως και από μία νέα προσφυγή στο CAS!!!

 

 

Trending