Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυσκολίες και ντέρμπι στο 1.90 #Jimandrez

Άρης - ΑΕΚ

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και το ντέρμπι στην Φιλαδέλφεια όπου έχει ξεχωρίσει μία δυνατή επιλογή.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας σήμερα με ενδιαφέρον και ποντάρισμα στο ντέρμπι της βραδιάς, αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη. Σημαντικό παιχνίδι, πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δυσκολίες του ντέρμπι

Το παιχνίδι πιθανώς της αγωνιστικής, ματς που κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ από την μία προέρχεται από ευρωπαϊκό παιχνίδι και ήττα, ενώ παράλληλα θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στα ντέρμπι. Η ομάδα του Αλμέιδα δεν έχουν βέβαια παρουσιάσει κυνική εικόνα και έχουν μεγάλο θέμα στο σκοράρισμα. Πολλές τελικές, χαμένες φάσεις και γενικά η ομάδα δεν βρίσκει έναν σταθερό πρωταγωνιστή. Είναι ίσως το μεγαλύτερο της πρόβλημα αυτό ενός καλού συνόλου που έχει δέσει και δεν βγάζει θέματα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βγάζουν μεγαλύτερη σταθερότητα σε σχέση με την φθινοπωρινή περίοδο, είχαν χρόνο για ξεκούραση και διαθέτουν περισσότερη ποιότητα στο ρόστερ τους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Έχουν δείξει μαχητικό χαρακτήρα σε όλα τα ντέρμπι και τα παλεύουν όλα, θέλοντας να διεκδικήσουν την τέταρτη θέση.

Οι αποδόσεις δεν λένε την αλήθεια, ο Άρης είναι δεμένος και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση των γηπεδούχων. Επιλογή μας το διπλό +1,5 κοντά στον διπλασιασμό.

Μονό
21:00

ΑΕΚ – Άρης

2 (+1,5)

1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending