Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κύπελλο και μπάσκετ μέχρι 2.65 #Makrakis

Προγνωστικά

Επιστρέφει και ποντάρει σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού ο #Makrakis. Προγνωστικά σε Αγρίνιο, Τρίπολη και στο μεγάλο παιχνίδι του ΣΕΦ.

Καλημέρα σε όλους. Έχουμε καιρό να τα πούμε και από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται πιο συχνά. Δεν έχουμε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η εβδομάδα είναι γεμάτη με εμβόλιμα και εξ’ αναβολής παιχνίδια πρωταθλημάτων, Κύπελλα αλλά και «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague. Πάμε να δούμε προγνωστικά από το Betsson Κύπελλο Ελλάδας και το μεγάλο παιχνίδι του Φαλήρου στην Euroleague.

Προγνωστικά: Επανάληψη του Σαββάτου

Ξεκίνημα με το Betsson Κύπελλο Ελλάδας και την Τρίπολη. Οι Αστέρας Τρίπολης και Πανσερραϊκός βρέθηκαν αντιμέτωποι στο ίδιο γήπεδο το Σάββατο. Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη με 1-0. Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει καλές ποιοτικά ευκαιρίες. Η ομάδα της Τρίπολης το κατάφερε και πήρε τη νίκη. Ίδιο μοτίβο περιμένω και σήμερα, με τον Αστέρα να προσπαθεί να είναι πιο κυριαρχικός. Παρόλα αυτά μιλάμε για μια ομάδα που δεν σκοράρει εύκολα. Έχοντας στο μυαλό πως υπάρχει και ρεβάνς, το πρώτο ημίχρονο το περιμένω προσεκτικό. Το Χ ημίχρονο βρίσκεται στο 2.05 στη Fonbet και θα το αγοράσω.

Αδικούν οι αποδόσεις

Συνεχίζουμε στο Αγρίνιο και το παιχνίδι του Παναιτωλικού και της Καλλιθέας. Από την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν προέρχονται οι γηπεδούχοι, από (ίσως) την χειρότερη οι φιλοξενούμενοι. Θεωρώ αβάσιμες τις αποδόσεις που δίνουν σαν αουτσάιντερ τον Παναιτωλικό στην έδρα του. Ναι, η ομάδα του Πετράκη δεν έχει σε προτεραιότητά της το Betsson Κύπελλο Ελλάδας, αλλά αυτή την στιγμή πρέπει να κρατήσει το μομέντουμ. Δεν αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον, δεν υπάρχει και το απαιτούμενο βάθος άλλωστε. Θα πάρω «σκέτο» τον άσο των «καναρινιών» στο υψηλό 2.65 του Pamestoixima.

Ματσάρα στο ΣΕΦ

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά με μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός και Ρεάλ έχασαν δικά τους παιχνίδια σε Μονακό και Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα, την προηγούμενη αγωνιστική. Απόψε η ομάδα του Μπαρτζώκα ψάχνει μια άτυπη ρεβάνς από την «Βασίλισσα» για τον χαμένο τελικό πέρυσι. Η Ρεάλ μοιάζει σχεδόν ανίκητη, αλλά ο Ολυμπιακός αρχίζει να παίζει ξανά σε υψηλά επίπεδα. Δεν θεωρώ λάθος τις αποδόσεις, αλλά τους «ερυθρόλευκους» σε τέτοιες τιμές εντός έδρας δεν θα τους ξαναδούμε. Περιμένω κλειστό παιχνίδι, που δεν θα υπάρξουν μεγάλες διαφορές. Η Ρεάλ μπαίνει πολύ επιθετικά στα παιχνίδια της. Αν καταφέρει να την περιορίσει να βρει ρυθμό ο Ολυμπιακός στην αρχή, αυξάνει τις πιθανότητές του. Η νίκη των Πειραιωτών βρίσκεται στο 2.35 στη Novibet και το Under 20,5 πόντοι της Ρεάλ στο 2.02, στην ίδια εταιρεία.

Κύπελλο και μπάσκετ μέχρι 2.65ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κύπελλο και μπάσκετ μέχρι 2.65

Μονό
17:00

Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός

Χ ημίχρονο

2.05
BET: 20 units
Μονό
19:30

Παναιτωλικός – Καλλιθέα

1

2.65
BET: 20 units
Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

1

2.35
BET: 20 units
Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης under 20,5 στην πρώτη περίοδο

2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending