Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

  • Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
  • «Επανάληψη» του περσινού τελικού της διοργάνωσης.
  • 2/2 έκανε στην κανονική διάρκεια πέρυσι ο Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δεν διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα στο Μονακό και ηττήθηκε δίκαια στο τέλος. Ένα μεγάλο τρίποντο του Μάικ Τζέιμς ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ μερικές κακές επιλογές στην επίθεση κόστισαν ακριβά. Πλέον θέλει να κάνει 2/2 στην έδρα του με Ρεάλ και Μπάγερν ώστε να επανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα της βαθμολογίας, ενώ το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του φθινοπώρου, ο Φίλιπ Πετρούσεβ δεν θα είναι διαθέσιμος. Ωστόσο απουσίες δεν υπάρχουν άλλες, ο Γκος επιστρέφει την επόμενη εβδομάδα και πολλά θέματα λύνονται στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Stat attack: Over 74,5 σε όλα του τα ματς τελευταία.

Απουσίες: Εκτός ο Γκος.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει το απόλυτο μπάσκετ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει κάνει εντυπωσιακή πορεία, δέκα νίκες και θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση της λίγκας και φέτος. Με μοχλό τον Καμπάτσο κάνει φοβερά πράγματα και με Μούσα, Ταβάρες και Χεζόνια να βοηθούν, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό κράμα. Έχασε στην Τουρκία σε «θρίλερ» με την Φενέρ, τελευταίο της διπλό στο Φάληρο τον Δεκέμβριο του 2020.

Stat attack: Over 84,5 σε όλα της τα τελευταία ματς.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης  προγνωστικά

Περίεργο ματς ωστόσο σημείο προκύπτει. Η Ρεάλ μπορεί να κάνει την νίκη στο ΣΕΦ και να συνεχίσει το σερί της. Το διπλό σε αποδεκτή απόδοση.

Μονό
21:15

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

2

1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending