Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Γκαρσία και Κάλενς μπήκαν στις προπονήσεις της ΑΕΚ

 

Ο σέντερ φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και ο αμυντικός από το Περού προπονήθηκαν κανονικά και αναμένεται να είναι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για τις επόμενες αναμετρήσεις, ενώ από αύριο στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο αναμένουν την επιστροφή του Γαλανόπουλου.

Η 14η αγωνιστική με τα μέχρι τώρα δεδομένα δείχνει να είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας.

Στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης ο “Πελάδο” είδε τον Λιβάι Γκαρσία και τον Αλεξάντερ Κάλενς να προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Να θυμίσουμε ότι οι δύο παίκτες του “Δικεφάλου” είχαν ανεβάσει στροφές το πρωί της Δευτέρας με όσους παίκτες δεν αγωνιζόταν στο παιχνίδι με τον Άρη.

Επίσης στην “Ένωση” περιμένουν την αυριανή μέρα όπου ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας, κάπως έτσι ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει να επιστρέφουν κομβικοί παίκτες ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στον Άγιαξ που θα κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον.//ΝΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending