Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Ολντ Τράφορντ» (75.635), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Κρις Κάβανα.
  • Πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έμειναν στην ισοπαλία, δύο φορές με 0-0 και τρεις φορές με 1-1.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν τέσσερα σερί goal/goal σε μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Σε ματς πρωταθλήματος, η Γιουνάιτεντ τρέχει αήττητο σερί έντεκα αγώνων κόντρα στην Τσέλσι.
  • Εντός έδρας, η Γιουνάιτεντ έχει απολογισμό 4-6-0 στα τελευταία δέκα παιχνίδια απέναντι στην Τσέλσι.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το σερί νικών της στο πρωτάθλημα σταμάτησε στα τρία παιχνίδια, μετά την ήττα με 1-0 από τη Νιούκαστλ. Η Γιουνάιτεντ παρουσίασε αποκαρδιωτικό πρόσωπο, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο και μπορεί να είναι ευχαριστημένη που οι γηπεδούχοι έμειναν μόνο στο ένα γκολ. Τη νίκη στις «καρακάξες» έδωσε ο Γκόρντον με εύκολο τελείωμα στο 55’, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Τρίπιερ. Με αυτή την ήττα οι «κόκκινοι διάβολοι» υποχώρησαν στην έβδομη θέση, μένοντας στους 24 βαθμούς και στο -3 από την πεντάδα.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενα no goal στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Δε θα αγωνιστούν οι Κασεμίρο, Μαρτίνεζ, Έρικσεν, Μάουντ, Μαλάσια, Έβανς, Ντιαλό κι ο Σάντσο που έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονανά – Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο – ΜακΤόμινεϊ, Μαϊνού – Ράσφορντ, Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο – Χόιλουντ.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 3-2 επί της Μπράιτον και μείωσε τη διαφορά από τις ομάδες που κυνηγά στη βαθμολογία. Ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση με δύο γκολ από κόρνερ, πρώτα με τον Φερνάντεζ στο 17’ κι έπειτα με τον Κόλγουιλ στο 21’. Το γκολ της Μπράιτον με την πρώτη της φάση στο 43’ κι η κόκκινη του Γκάλαχερ στο 45’ έκαναν το ματς «ροντέο», όμως παρά την πίεση των φιλοξενούμενων η Τσέλσι διαχειρίστηκε άψογα την κατάσταση. Στην αντεπίθεση ο Μούντρικ κέρδισε πέναλτι κι ο Φερνάντεζ το μετέτρεψε σε γκολ στο 65’ για το 3-1 των «μπλε». Η Μπράιτον μείωσε ξανά με τον Ζοάο Πέδρο στο 90+2’, όμως δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση κι έφυγε με άδεια χέρια από το Λονδίνο. Έτσι, η ομάδα του Ποτσετίνο παρέμεινε στη 10η θέση με 19 βαθμούς, ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Στα τελευταία τέσσερα ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 4,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Τσίλγουελ, Τσαλόμπα, Φοφανά, Τσουκουεμέκα και Γκάλαχερ, με τους Ενκουνκού, Λάβια και Ζιστό να πλησιάζουν στην επιστροφή τους. Εξέτισαν την ποινή τους και είναι διαθέσιμοι ο Τζέιμς και ο Κουκουρέγια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Τζέιμς, Ντισασί, Μπαντιασίλ, Κόλγουιλ – Φερνάντεζ, Καϊσέδο – Στέρλινγκ, Πάλμερ, Μούντρικ – Τζάκσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι προγνωστικά

Παρότι προηγείται στη βαθμολογία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η απόδοσή της είναι σίγουρα χειρότερη από αυτήν της Τσέλσι τον τελευταίο καιρό. Ακόμα κι έτσι, είναι υπερβολή να δίνεται ως αουτσάιντερ στην έδρα της, ειδικά αν αναλογιστούμε το πόσο εξαιρετική παράδοση έχει χτίσει κόντρα στους «μπλε» τα τελευταία χρόνια στην Premier League. Είναι ένα παιχνίδι που η ισοπαλία δε θα κάνει κακό σε κανέναν, και σίγουρα το ρίσκο της ήττας είναι μεγαλύτερο από τα κέρδη που θα φέρει η νίκη. Πάμε με το Χ στο 3.55 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending