Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά  προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Διαιτητές: Ντιφαλά, Ράτσις, Τσίτσι.
  • Παράδοση: Η Ρέαλ μετράει 24 νίκες σε 35 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως έδρας, από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Όλα έδειχναν ότι θα έχει μια σχετικά εύκολη αποστολή απέναντι στην Εφές των πολλών απουσιών. Για ένα ακόμα παιχνίδι όμως, ήταν κατώτερος των προσδοκιών και τελικά ηττήθηκε με 71-68. Δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στους εξαιρετικούς Τζόουνς και Λάρκιν. Με μόνους διψήφιους τους Ναν, Λεσός και Γκραντ, γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα του και το ρεκόρ του πλέον είναι 6-6.

Stat attack: Eίναι 4ος σε κλεψίματα με 7,4 ανά ματς.

Απουσίες: Mόνιμα εκτός οι Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Ούτε ο Ολυμπιακός κατάφερε να την κερδίσει και παραμένει μόνη πρώτη με ρεκόρ 11-1. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Μούσα, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους και Χεζόνια, που έκανε double double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, επικράτησε με 77-71. Απόψε έρχεται σε μια έδρα, που μετράει 4/5 νίκες στα τελευταία ματς.

Stat attack: Είναι πρώτη στη διοργάνωση σε μέσο όρο πόντων, αμυντικά ριμπάουντ, ασίστ, τάπες και index rating.

Απουσίες: Η Ρεάλ ήρθε στην Αθήνα χωρίς τους Σέρχι Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης  προγνωστικά

Η Ρεάλ αυτή τη στιγμή δείχνει ανίκητη. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση και είναι δίκαια το φαβορί απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που είναι ακόμα ασταθής. Βέβαια, εντός έδρας, σε ένα sold out ΟΑΚΑ, οι ισορροπίες μπορούν να αλλάξουν. Είναι πιθανό να δούμε την ομάδα του Αταμάν να αντιδρά. Καλό θα ήταν να απέχουμε από χάντικαπ. Αντίθετα υπάρχει αξία στα ειδικά, όπου βρίσκουμε τον Γκριγκόνις. Ο Λιθουανός κάνει παραδοσιακά καλά παιχνίδια απέναντι στη Ρεάλ. Μπορεί να ήταν κακός απέναντι στην Εφές, όμως ήταν διψήφιος στα περισσότερα φετινά ματς και αυτό θα επιλέξουμε και για απόψε.

Περισσότερα

Click to comment

Trending