Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ευαγγέλου και Περράκης κάνουν… απεργία;

 

Ανάστατο το ποδόσφαιρο από τις ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις 

Του ΑΚΗ ΜΠΟΥΚΛΑ

Μετά την ανικανότητα του Παπαπέτρου (τον έσωσε ο Γκορτσίλας) στο ματς με τον Ολυμπιακό, ήρθαν χθες στην Τούμπα Ευαγγέλου και Περράκης να πραγματοποιήσουν το “τέλειο έγκλημα”!

Σε βάρος του ποδοσφαίρου φυσικά, το οποίο στην κυριολεξία δολοφόνησαν…

Ο Παπαπέτρου με τον Ολυμπιακό δεν “είδε” το πέναλτι μαρς που έγινε στον Γκαρσία και την αποβολή του Ρέτσου, “έχασε” τα δύο γκολ οφσάιντ του Ολυμπιακού (καλά για τους βοηθούς πλέον δεν έχω λόγια!!!), ενώ ούτε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού έδωσε (κι εκεί τον έσωσε ο Γκορτσίλας στο VAR).

Μπορείς να πεις ότι ήταν σε κακή μέρα, από την στιγμή που έκανε το αυτονόητο: Να διορθώσει με την άνεση που του παρέχει το VAR τα λάθη του.

Για το χθεσινό “χειρουργείο” της Τούμπας τι μπορείς να πεις;

Πως είναι δυνατόν να μην δίνεται γκολ αυτό του Μωραΐτη;

Πως;

Τι είδε ο Ευαγγέλου και το ακύρωσε; Και ακόμα χειρότερα: Ο Περράκης στο VAR τι έκανε με τις γιγαντοοθόνες του;

Μάλλον σουβλάκια θα έτρωγε…

Το χθεσινό επιτρέψτε μου να γράψω πως ήταν “στημένο”!

Εδώ δεν μιλάμε για ανθρώπινο λάθος, από την στιγμή που ξεκάθαρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΠΑΦΗ του Μωραΐτη στον Βιεϊρίνια, που έκανε αυτό που λέμε “άκυρο πήδημα”, δεν βρήκε την μπάλα και ο επιθετικός του Βόλου την έστειλε στα δίχτυα, δίχως την παραμικρή επαφή.

Ο Ευαγγέλου προφανώς ούτε στο μπάσκετ μπορεί να κάνει καριέρα, γιατί κι εκεί με τέτοιο φάουλ θα γελάσει και το παρκέ…  Για τον Περράκη τι να πεις;

Και όλα αυτά την στιγμή που οι διαιτητές κάνουν απεργία και δεν έχουμε παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο.

Γιατί απειλούνται, γιατί τους βρίζουν!

Ποιοι όμως τους απειλούν και ποιους φοβούνται;

Σίγουρα όχι τον Βόλο και ομάδες σαν την δική μας, που “σφάζονται” σε κάθε αγωνιστική για χάρη των “big”. Είδατε τι έγινε χθες. Αν η φάση ήταν αντίθετη και ο Ευαγγέλου ακύρωνε γκολ του ΠΑΟΚ;

Θα έφευγε από την Τούμπα;

Τι είπε ο Κομίνης πρόσφατα για το οφσάιντ γκολ που είχε το σθένος να ακυρώσει; “Είναι οφσάιντ αλλά πως το δίνεις εδώ μέσα;” του είπε ο βοηθός του σ’ εκείνο το ματς με την ΑΕΚ.  Αν τότε ήταν αντίπαλος ο Βόλος ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ ίσως να είχε πάρει το πρωτάθλημα…

Χθες όμως ήταν… Πέμπτη βράδυ στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

Και φυσικά η φάση του γκολ tου Μωραΐτη δεν ήταν η μοναδική, αφού στο 24′ σε σουτ του Κορνέτ η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνόμενου του ΠΑΟΚ αλλά ούτε κι εκεί είδαν κάτι Ευαγγέλου και Περράκης.

Η σκόνη όμως που αφήνει ο Βόλος είναι λίγη, ασήμαντη γι’ αυτούς. Δεν τους αγγίζει…

Δεν μας βλέπουν βρε αδελφέ!

Τους “μεγάλους” να μην πειράξουν εκεί μην γίνει πάλι καμιά στραβή και τρέχουμε πάλι.

Αλλά όπως έγραψε και ο Παπαπέτρου στο φύλο αγώνα στο ματς του Πανθεσσαλικού, για όλα φταίει η Αστυνομία, που έχει ένα μέλος της να χαροπαλεύει από χθες σε επεισόδια που έγιναν σε αγώνα βόλεϊ ου Ολυμπιακού (τυχαίο;) με τον Παναθηναϊκό και χωρίς την παρουσία οπαδών του “τριφυλλιού” βεβαίως!

Πως είναι δυνατόν μετά από όλα αυτά να μην συμφωνήσει κάποιος με την ανακοίνωση του Βόλου;

Η απεργία σας παιδιά να είναι διαρκείας, γιατί το πράγμα δεν πάει άλλο και από την στιγμή που δεν υπάρχει φιλότιμο, δεν ξέρουμε πως θα σωθούμε από το είδος σας!

ΥΓ: Ευαγγέλου και Περράκης απεργούν;;;

 

 

 

Trending