Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπάγερν ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μπάγερν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Μπάγερν πργνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Διαιτητές: Μπολτάουζερ, Αλιάγκα, Ντραγκόγιεβιτς
  • Προϊστορία:

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Για την ακρίβεια δεν έκανε καλό παιχνίδι και για να κερδίσεις αυτή τη Ρεάλ πρέπει να κάνεις υπερβάσεις. Κρατήθηκε κοντά στο σκορ, αλλά φαινόταν πως δύσκολα θα επικρατήσει. Είχε μοναδικούς διψήφιους τους Γουόκαπ και Φαλ, ενώ δεν κατάφερε να βρει λύση στην αντιμετώπιση των Μούσα και Χεζόνια που ήταν εξαιρετικοί. Πλέον έχει ρεκόρ 6-6 και θέλει μια νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία.

Stat attack: Είναι 4ος σε ασίστ με 19,3 ανά ματς.

Απουσίες: Ο Μπαρτζώκας δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γκος.

 

Ρεπορτάζ Μπάγερν

Πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της και είναι ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στο 6-6. Αυτή τη φορά επικράτησε της Αρμάνι, εντός έδρας με 91-84, αν και χρειάστηκε μια παράταση για να τα καταφέρει. Είχε σε εξαιρετική βραδιά τον Έντουαρντς, ο οποίος πέτυχε 32 πόντους, ενώ ο Ιμπάκα απέδειξε την κλάση του, αφού κυριάρχησε στις δυο ρακέτες, με 20 πόντους και 12 ριμπάουντ. Στην τελευταία τριπλέτα αγώνων, κέρδισε δυο φορές στον έξτρα χρόνο και φαίνεται να χτίζει καλή νοοτροπία με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της. Απόψε όμως, ταξιδεύει σε μια δύσκολη έδρα, με κακές αναμνήσεις από τις προηγούμενες σεζόν.

Stat attack: Είναι 1η σε ριμπάουντ με 40,4 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Εκτός παραμένει ο Λούσιτς. Αμφίβολοι είναι οι Μπολμάρο, Ομπστ και Βίμπεργκ.

 

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν προγνωστικά

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επανέλθει στις νίκες. Μετά τα δύο άσχημα αποτελέσματα με Μονακό και Ρεάλ, οφείλει να κερδίσει μια ομάδα που διαθέτει λιγότερη ποιότητα. Απέναντι στους Γερμανούς κάνει εξαιρετικά ματς. Τις δύο προηγούμενες σεζόν επικράτησε με διαφορές άνω των 20 πόντων. Δε θα χρειαστούμε κάτι ανάλογο, αλλά μια νίκη με διαφορά οκτώ πόντων.

Περισσότερα

Click to comment

Trending