Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γκολ σε combo και ειδικά, έως 6.63! #TheMagician

Bundesliga, Premier League και La Liga σήμερα στο μικροσκόπιο του #TheMagician, με συμφέρουσες αποδόσεις, βασισμένες στα γκολ.

Καλημέρα σας. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο επιλογές. Κρατήσαμε αυτές, με τις περισσότερες πιθανότητες να επαληθευτούν,σε συνδυασμό βέβαια με μια συμφέρουσα απόδοση για τον παίχτη του στοιχήματος. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Δυνατή εντός έδρας

Ξεκινάμε από την Γερμανία. Επιστρέφει στην έδρα της η Βόλφσμπουργκ, μετά την ήττα με 3-1 από την Μπόχουμ. Χάνει τα αυγά και τα πασχάλια εκτός έδρας η ομάδα του Νίκο Κόβατς, η οποία έχει μόλις τρεις βαθμούς από τους συνολικά 16 που έχει συγκεντρώσει. Τουλάχιστον εντός έδρας είναι πολύ πιο επιθετική, έχοντας επικρατήσει εναντίον ισχυρών αντιπάλων. Η Φράιμπουργκ έπειτα από έξι αγωνιστικές δεν δέχθηκε τέρμα και έφυγε με το διπλό από την έδρα της Μάιντς (1-0). Ήταν βέβαια τυχερή καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Με τους 18 βαθμούς βρίσκεται μόλις δύο πίσω από την έκτη θέση. Γενικά δέχεται πίεση όταν αγωνίζεται εκτός έδρας και οι αντίπαλοι φθάνουν με ευκολία έξω από τα καρέ τους. Παρόλα αυτά διατηρούν στενή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Σημείο: Δυνατή εντός έδρας η Βόλφσμπουργκ, αλλά με προβλήματα στην άμυνα και οι δύο ομάδες. Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 1.72 στην Novibet.

Σε πρώτο πλάνο τα γκολ

Ήξερε η Βέρντερ Βρέμης πως είχε μια δύσκολη δυάδα αγώνων απέναντι σε Μπάγιερ Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη κλείνοντας την με ισάριθμες ήττες. Καθόλου ανταγωνιστική απέναντι στα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας, αντίθετα τα πηγαίνει πολύ καλύτερα με τις μικρομεσαίες. Σε επτά αγώνες εντός έδρας έχει έξι over 2,5. Η Άουγκσμπουργκ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έφτασε αισίως τα έξι παιχνίδια αήττητη (3-3-0). Βέβαια αυτά τα έξι ματς ολοκληρώθηκαν με goal/goal, ενώ έχει συνολικά έντεκα στις 14 μέχρι τώρα αγωνιστικές. Με επιθετικό προσανατολισμό παρατάσσονται οι φιλοξενούμενοι, όπως επίσης με πολλά και σταθερά προβλήματα στην αμυντική τους λειτουργία.

Σημείο: Περιμένω γκολ στη Βρέμη. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.61 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή το goal/goal και over 3,5 με απόδοση 2.55 στην Novibet.

Προγνωστικά: Συνεχίζει το σερί

Μετακομίζουμε στην Αγγλία. Η Μπράιτον γύρισε το ματς με την Μπρέντφορντ την Τετάρτη και τελικά επικράτησε με 2-1. Κατέχει το ρεκόρ φέτος με 15 goal/goal σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Premier League. Δυσεπίλυτα προβλήματα στην άμυνα δεν της έχουν επιτρέψει να αναρριχηθεί περαιτέρω στην βαθμολογία από την 13η θέση που βρίσκεται, ενώ επιθετικά είναι καλή έχοντας πολλές λύσεις. Η Μπέρνλι μετά το 5-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ηττήθηκε μεσοβδόμαδα από την Γουλβς με 1-0, αν και δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ. Προτελευταία στην βαθμολογία με επτά βαθμούς, ψάχνει από παντού πόντους για να σώσει (αν μπορέσει) την κατηγορία. Με εννέα ήττες βέβαια στα τελευταία δέκα, θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια και ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το goal/goal με απόδοση 1.72 και δεύτερη το over 1,5 γκολ της Μπέρνλι με απόδοση 3.40, αμφότερες στην Novibet.

Άμυνες με προβλήματα

Η Γουλβς όπως γράψαμε και παραπάνω, ήταν τυχερή που δεν δέχτηκε γκολ και επικράτησε με 1-0 της Μπέρνλι. Αμυντικά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ (ήττα 2-1), δεν παίρνει κάποιο όσκαρ εύρυθμης λειτουργίας, καθώς δέχεται πολλές φάσεις για γκολ. Απέναντι όμως σε χαμηλότερου επιπέδου ομάδες παίζει πιο δυναμικά και επιθετικά. Καλή στην έδρα της, προσπαθεί να ξεκολλήσει από την μετριότητα.  Από την άλλη, η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την νίκη – έκπληξη απέναντι στην Άστον Βίλα, πήρε μια μικρή κατρακύλα και σημείωσε τέσσερις σερί ήττες. Αποτέλεσμα αυτού να πέσει στην 16η θέση με 13 βαθμούς. Περιμένω να της γίνει μάθημα το τελευταίο ματς, όπου δεν βγήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο και υπέστη συντριβή από την Φούλαμ με 5-0 εκτός έδρας. Μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις και να σκοράρουν. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπερηφανεύονται για τα αμυντικά τους ποσοστά.

Σημείο: Δύσκολα η Γουλβς να κρατήσει για δεύτερο σερί αγώνα το μηδέν στην άμυνα. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.85 στην Novibet.

Προγνωστικά: Αμφότερες θέλουν νίκη

Κλείνουμε με Ισπανία. Στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και πιο συγκεκριμένα στην δωδέκατη θέση με 16 βαθμούς βρίσκεται η Βιγιαρεάλ. Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέχει την θέση που περίμενε στην αρχή της σεζόν, όταν μπήκαν οι στόχοι της χρονιάς, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία είναι κυρίως υπεύθυνη. Θα περίμενε κανείς ότι θα κέρδιζε πιο εύκολα στο <<Κεράμικα>> αλλά έχει προλάβει να δεχθεί 16 τέρματα σε οχτώ εντός έδρας αγώνες, με 8/8 goal/goal.

Η Σοσιεδάδ μπορεί να τα πηγαίνει πολύ καλά στο Champions League, στα εσωτερικά όμως δεν έχει βρει τον περσινό ρυθμό. Εντός έδρας ναι μεν έχει κατοχή και ασκεί πίεση από το πρώτο λεπτό, αλλά εκτός έδρας δεν μπορεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Μπορεί το επιθετικό ταλέντο να περισσεύει από τους Βάσκους, αλλά χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους μακριά από την έδρα τους, κυρίως αμυντικά.

Σημείο: Δεν κλείνονται οι δύο ομάδες. Επιλογή για τα προγνωστικά μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.15 στην Novibet και το 1-1 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα με απόδοση 2.60 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Γιώργος Γιακουμάκης (29 – Ατλάντα)

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment

Trending