Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ιστορία δείχνει γκολ στο Βεστφάλεν #Bats

Πέντε επιλογές από Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία έχει για σήμερα ο #Bats φτάνοντας μέχρι το 3.55.

Δυάδα, combo και μονά περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά σε υψηλές, όπως πάντα, αποδόσεις.

Προγνωστικά: Με τα γκολ σε Λονδίνο και Σεβίλλη

Η αυλαία ανοίγει στη 16η αγωνιστική της Premier League με το Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» πέρασαν εύκολα από την έδρα της ουραγού Σέφιλντ με 2-0, κι έχουν σπουδαία ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή (τουλάχιστον μέχρι το βράδυ) αν συνεχίσουν τις νίκες. Σε κάκιστη φόρμα η Πάλας που αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται να μπει στην συζήτηση για τον υποβιβασμό. Πέρα από την περσινή σεζόν, η Λίβερπουλ έχει καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα του Χότζσον και σκοράρει αρκετά απέναντί της. Οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να ρισκάρουν για το θετικό αποτέλεσμα, όλα λοιπόν οδηγούν στο over 2,5. Στο 1.70 το βρίσκουμε στη Fonbet.

Δυνατό ματς έχουμε και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ανάμεσα στην Μπέτις και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πολύ δυνατή στην έδρα της η ομάδα του Πελεγκρίνι, μετρώντας έξι συνεχόμενες νίκες και δέκα σερί ματς χωρίς ήττα. Απέναντί της η «βασίλισσα» που ισοβαθμεί στην κορυφή με την Χιρόνα και θέλει στην χειρότερη των περιπτώσεων να διατηρήσει την κατάσταση ως έχει. Σκοράρουν άνετα κι οι δύο ομάδες, αρκετά υψηλό το 1.70 της Fonbet για το αμφίτερμα. Στο 2.89 συνολικά η δυάδα μας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν

Τα δύο θύματα της Σααρμπρίκεν στο κύπελλο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κι η Μπάγερν αναμετρώνται σήμερα. Σε τραγική φόρμα οι γηπεδούχοι, με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια μετά τη διακοπή των εθνικών. Ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε θα τους έδινε ψυχολογία για να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση, δεδομένου του μεγέθους του αντιπάλου. Η Μπάγερν δεν έπαιξε το προηγούμενο σαββατοκύριακο, δεν αγωνιζόταν για το κύπελλο, οπότε περιμένουμε να βγάλει φρεσκάδα και διάθεση, στοιχεία που έλειψαν από τα παιχνίδια της με την Κολωνία και την Κοπεγχάγη. Σχεδόν πάντα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν αρκετά γκολ, δύσκολα δε θα συμβεί και απόψε αυτό. Το goal/goal & over 2,5 οπωσδήποτε παίζεται στο 2.06 της WinMasters.

Προγνωστικά: Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ

Αρκετά τυχερή ήταν το περασμένο Σάββατο η Ουνιόν Βερολίνου, καθώς το προγραμματισμένο ματς της στην έδρα της Μπάγερν αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Έτσι, το ντεμπούτο του Μπιέλιτσα στην Bundesliga και δεύτερο ματς του στον πάγκο της Ουνιόν θα γίνει σήμερα, εντός έδρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Η Μπορούσια προέρχεται από σπουδαίες νίκες με 2-1 επί της Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα και 1-0 στην παράταση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ για το DFB-Pokal. Αρκετά φορμαρισμένοι, με ψυχολογία και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οι φιλοξενούμενοι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει φτάσει τα 16 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Στο 2.22 προσφέρει η Stoiximan το combo Χ2 & over 1,5, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ

Μετά και τον αποκλεισμό από την Γκλάντμπαχ στο κύπελλο που αναφέραμε νωρίτερα, η πίεση για τον Κόβατς στη Βόλφσμπουργκ είναι ακόμα πιο αυξημένη. Το ματς απέναντι στη Φράιμπουργκ δεν αποκλείεται να κρίνει το μέλλον του Κροάτη τεχνικού, ο οποίος έχει δει την ομάδα του να γεύεται τη χαρά της νίκης σε δύο από τα τελευταία εννιά της παιχνίδια, και τα δύο απέναντι στη Λειψία. Πάντως η ποιότητα των «λύκων» δεν είναι ανάλογη της πορείας τους και σε έναν βαθμό ευθύνεται και το απαιτητικό πρόγραμμα.

Όχι ότι το σημερινό ματς είναι εύκολο βέβαια, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει φόρμα στα τελευταία παιχνίδια. Το διπλό στη Μάιντζ ήρθε μετά κόπων και βασάνων για την ομάδα του Στράιχ, η οποία πάντως δεν πείθει με τις εκτός έδρας εμφανίσεις της. Άλλωστε, έχει μπροστά της και τον τελικό της πρώτης θέσης για τον όμιλο του Europa League απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Μοιάζει λογικό να λυγίσει στη δυνατή έδρα της Βόλφσμπουργκ, η οποία θα μπει αποφασισμένη για να επιστρέψει στις νίκες. Ο άσος αποτελεί λογική επιλογή στο 2.27 της Stoiximan.

Ντόρτμουντ – Λειψία

Ματς της αγωνιστικής στη Γερμανία είναι ξεκάθαρα το Ντόρτμουντ – Λειψία, με το οποίο κλείνει και η σημερινή αγωνιστική δράση για την Bundesliga. Χάθηκε ο πιο ρεαλιστικός στόχος της γηπεδούχου με τον αποκλεισμό στο κύπελλο, οπότε η προσοχή στρέφεται σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει, εδώ και καιρό, για τους «ταύρους» που με το 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ επέστρεψαν στις νίκες. Θέλουν να χτίσουν ένα καλό σερί και για να το κάνουν θα χρειαστεί να πάρουν μεγάλο αποτέλεσμα απόψε.

Ο Ρόζε ξέρει πως μόνος τρόπος για να το πετύχει αυτό είναι με επιθετικό ποδόσφαιρο και χτυπώντας στα αμυντικά κενά των Βεστφαλών, τα οποία σίγουρα θα υπάρξουν. Αντίστοιχα, κι η Λειψία έχει θέματα στην άμυνα. Εντός έδρας σκοράρει αρκετά το σύνολο του Τέρζιτς, οπότε μοιάζει αναπόφευκτο να δούμε και υψηλό σκορ. Αυτό συμβαίνει διαρκώς στα μεταξύ τους ματς, καθώς πέρα από ένα 2-0 για το κύπελλο πέρσι, οι δύο ομάδες όταν αναμετρώνται στο πρωτάθλημα έχουν επτά σερί over 2,5. Σε τρία από αυτά τα ματς το όριο ξεπέρασε τα τέσσερα γκολ, κάτι που δεν είναι απίθανο να επαναληφθεί απόψε. Αξίζει το ρίσκο του over 4,5 στο 3.55 της Fonbet.

Η ιστορία δείχνει γκολ στο ΒεστφάλενΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ιστορία δείχνει γκολ στο Βεστφάλεν

Περισσότερα

Click to comment

Trending