Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες έως… 285 απόδοση ! #Mertzanidis

Δυάδες έως... 285.00 απόδοση !

Προγνωστικά στοιχήματος με ειδικά και δυνατές δυάδες από όλη την Ευρώπη με αποδόσεις που φτάνουν το 285 έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, οριακά χάσαμε τα δύο δελτία μας αφού το ματς ανάμεσα σε Λέικερς και Πέλικανς ξέφυγε αρκετά. Επιστρέφουμε με τα ποδοσφαιρικά μας σημεία από όλη την Ευρώπη με αποδόσεις που φτάνουν το 285! Πάμε να δούμε γοργά γοργά τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης που θα κοντραριστεί στην έδρα της Μπέτις. Αρκετές οι απουσίες για τους γηπεδούχους που παραλίγο να αποκλειστούν από ομάδα τέταρτης κατηγορίας για το κύπελλο. Η Ρεάλ μπορεί να μην έχει τον Βινίσιους αλλά ο ομοεθνής του, Ροντρίγκο κάνει εξαιρετική δουλεία αφού στους πέντε τελευταίους αγώνες μετράει εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ. Διπλό και λίγα σε ένα ειδικό για τον νεαρό βραζιλιάνο φορ.

  • Συνεχίζουμε με Αγγλία και συγκεκριμένα με την Μπρέντφορντ που θα ταξιδέψει μέχρι το Σέφιλντ για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Μόλις μία νίκη στα τελευταία της 17 παιχνίδια και θεωρώ πως αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό. Ένα σκαλί πιο πάνω σε όλα η Μπρέντφορντ για αυτό πιστεύω αξίζει το διπλό.

  • Μία κατηγορία κάτω, η Ίπσουιτς θα κοντραριστεί με την Μίντλεσμπρο. Ανεβασμένη η Ίπσουιτς που κυνηγάει την απευθείας πρόκριση ενώ η Μίντλεσμπρο δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Πρώτη επιλογή το goal/goal αφού μιλάμε για δύο επιθετικές ομάδες.

  • Στην Γερμανία η Σεντ Πάουλι θα κοντραριστεί στην έδρα της Όσναμπρικ. Πρώτοι και αήττητοι οι φιλοξενούμενοι ενώ τελευταίοι με μόλις μία νίκη οι γηπεδούχοι. Διαφορετικοί στόχοι για την κάθε ομάδα με εμφανής διαφορά ποιότητας. Η Σεντ Πάουλι έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό το ζευγάρι.

  • Στην Τουρκία έχουμε ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη αφού η Μπεσίκτας θα υποδεχτεί την Φενερμπαχτσέ. Σε καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι παλεύουν με την Γαλατάσαραϊ για την διεκδίκηση του τίτλου. Μακριά με έντεκα βαθμούς η Μπεσίκτας η οποία έχει την δυνατότητα να μειώσει. Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι κάρτες και γιατί όχι και μία κόκκινη.

  • Τέλος θα κλείσουμε με ένα παιχνίδι Κυριακής από Βουλγαρία. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας θα υποδεχτεί στην πρωτεύουσα την Λουντογκόρετς. Ντέρμπι με τα όλα του και αυτό αφού κρίνονται πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος μιας και αυτές οι δύο ομάδες είναι από τα πρώτα φαβορί. Κάρτες και κόκκινες βλέπω και εδώ.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.87
17:00

Σέφιλντ Γιουνάιντεντ – Μπρέντφορντ

2

1.82
17:00

Μίντλεσμπρο – Ίπσουιτς

Goal/goal

1.58
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.70
17:15

Ρεάλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης

2

1.80
21:30

Όσναμπρικ – Σεντ Πάουλι

2

1.50
BET: 25 units
Ειδικό
17:15

Ρέαλ Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης

Ροντρίγκο να σκοράρει ή να δώσει ασίστ

1.90
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 285.00
18:00

Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

19.00
17:45

(10/12) ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λουντογκόρετς

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

15.00
BET: 2 units
Δυάδα απόδοσης 7.50
18:00

Μπεσίκτας – Φενερμπαχτσέ

Κόκκινη κάρτα

3.00
17:45

(10/12) ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λουντογκόρετς

Κόκκινη κάρτα

2.50
BET: 10 units
Μονό
17:45

(10/12) ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Λουντογκόρετς

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

15.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending